Незвичайний гороскоп: Що ваш знак зодіаку шукає в другій половинці

Припустимо, ви не любите пишномовних словосполучень на кшталт споріднена душа і друга половинка, але все ж мрієте зустріти того, хто розділить з вами плани на майбутнє. Того, хто буде вашим прихильником, захисником і вболівальником. Хто зробить все можливе, щоб допомогти вам у будь-якому досягненні, передають Патріоти України.

З такою людиною не треба вдавати, що ви сильніші або стриманіші, ніж насправді, тому що вона щаслива прийняти вас такими, які ви є, а ви не соромитеся розкрити перед нею свою справжню сутність. Вона розуміє вас з півслова або взагалі без слів, навіть якщо ви маєте на увазі зовсім не те, що говорите.

Зустріти того, хто доповнить вас і кого ви полюбите настільки, що повірите в теорію других половинок, – надзвичайна удача, яка випадає далеко не кожному.

Щоб збільшити можливі шанси, астрологія дає підказки за знаками зодіаку, як розпізнати того, хто приведе вас до неминучого щастя.

Овен

Вам потрібен справжній партнер, з яким не доведеться нудьгувати і хто буде надихати вас на зростання – творче, кар’єрне, духовне. Відданий соратник, з ким комфортно на одній хвилі і в одній команді. До того ж той, хто здатний прийняти виклик і протистояти негараздам, а не стояти осторонь, поки ви розсьорбуєте наслідки нерозумних рішень.

Телець

Вам потрібен невтомний супутник, який буде вас мотивувати і стимулювати в режимі нон-стоп. За вдачею своєю ви схильні до самозаспокоєння і не дуже охочі до змін, і тому вас доповнить той, хто розгледить і відчує ваш потенціал, навіть якщо ви їм звично нехтуєте. Можливо, ви були б раді роками жити в тій же квартирі і працювати на тій самій посаді, але друга половинка завжди спонукає вас на щось більше.

Близнюки

Шукайте того, хто вас приземляє. Ваша уява не знає кордонів, і ви буквально іскрите ідеями, і тому вам важко на чомусь зосередитися. Вам потрібен партнер, який забезпечить стабільність і дозволить вам творити, не турбуючись про прості побутові завдання. Друга половинка – ваш оплот, скеля, плече, той, хто забезпечить міцний тил, щоб ви відчували себе вільно і безпечно в хмарах власної креативності.

Рак

Ваша споріднена душа – той, з ким ви в будь-який час і за будь-яких обставин можете поділитися емоціями і хто не буде вас за це засуджувати. Він ваш найкращий друг, улюблений, психотерапевт, чуйний батько – в одній особі. І він завжди поруч (в скайпі, месенджері, воцапі, на телефоні), коли вас потрібно підтримати або проявити щире співчуття.

Лев

Споріднена душа дозволить вам скинути маску, за якою ви ховаєтеся від зовнішнього світу, і просто бути собою. Зазвичай вас не напружує розважати оточуючих і бути центром уваги, але ви порядком втомлюєтеся від постійної гри на публіку. Ваша половинка знає, що ніхто не ідеальний, і не вірить в кумирів, але при цьому бачить справжню суть вашої особистості і визнає, що єдина людина, якій ви що-небудь винні, – це ви самі.

Діва

Вам потрібен той, хто допоможе прийняти і полюбити себе. Найчастіше ви занадто суворі до своєї персони і нетерпимі до власних помилок і невдач. Друга половинка доведе вам, що ви гідні обожнювання і захоплення, а ваша невпевненість в собі і надмірна самокритика – марна трата енергії.

Терези

Вам подобається, коли навколо вас люди, і тому ви шукаєте компанію, навіть коли вона ні до чого або не варта того, щоб до неї приєднуватися. Ваша половинка навчить вас цінувати самоту, уникаючи марної трати часу і тих, кому до вас немає діла. Прийнявши себе і відмовившись від нещирою підтримки оточуючих, ви станете більш незалежними і самодостатніми – саме так розкриється для вас щасливе партнерство.

Скорпіон

Вас доповнить людина, якій ви будете довіряти і той, хто допоможе усвідомити приховану в вас внутрішню силу. Звичайно, це непросто – ви не любите розкриватися людям, вважаючи, що близькі здатні заподіяти серйозну біль. Ви боїтеся, що якщо ви дозволите комусь побачити, хто ви є насправді або зробите помилку, то вас відкинуть. Ваша друга половинка – той, хто переконає вас ризикнути і відкрити своє серце.

Стрілець

Той, кого ви назвете спорідненою душею, буде легкий на підйом і жадібний до нового досвіду. Не витрачайте час не тих, хто ні до чого не прагне, нікуди не їде і нічого не хоче – це буде вас тільки дратувати. Вам потрібен партнер, який розділить вашу пристрасть до мандрів, пригод, відкриттів і змін.

Козеріг

Ваш внутрішній світ дивно багатий, і тому, хто стане вам по-справжньому близький, буде потрібно немало часу і терпіння, щоб розкрити глибини вашої особистості. Ви багато приймаєте близько до серця, борючись з передбачуваністю і жорсткістю навколишнього світу, але, коли на вашому боці щиро любляча людина, дійсність сприймається набагато позитивніше.

Водолій

Вам потрібен той, хто здатний на граничну щирість в будь-якому питанні – обговорюючи відносини, плани на майбутнє, кар’єрні кроки і творчі ідеї. Ваша друга половинка чесно розкритикує ірраціональні і підтримає конструктивні рішення, навіть якщо інші вважатимуть їх дивними, завжди буде вашою групою підтримки і відданим фанатом.

Риби

Коли вам самотньо або сумно, ви норовите запірнути в глибину переживань, занурюючись в негативні почуття. Споріднена душа завжди готова подати кисень, точніше, позитив, щоб допомогти вам виплисти з безодні сумних думок. Ще одна підказка, яка допоможе розгледіти правильного партнера: з ним буде цікаво і комфортно філософствувати на будь-які теми, обговорюючи високі матерії, сексуальні тригери, емоційні переживання або тонкощі мистецтва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...