Незвичайний гороскоп: У якому віці знакам зодіаку краще заводити дітей

У минулому були різні думки, коли жінці потрібно народжувати вперше. Часто 27-річна жінка вже вважалася застарою для первістка, а тепер нерідко жінки за 30 відчувають радість материнства, і почувають себе чудово, передають Патріоти України.

Овен

Овни часто націлені на кар’єрне зростання і освіту, тому дітей вони не заводять дуже довго. Для них краще спочатку встати на ноги і забезпечити дітям гідне життя. Кращий вік – це 30-35 років.

Телець

Тельці дуже відповідальні в прийнятті такого важливого рішення, як обзавестися потомством. Вони читають книги по вихованню, радяться з молодими мамами. Кращий вік – це 25-30 років.

Близнюки

Рано заводити дітей Близнюкам не варто, оскільки до 25 років вони самі ще діти. Якщо вони хочуть бути батьками, а не просто «пограти» в них, то варто замислюватися про це не раніше 33-35 років.

Раки

Раки завжди вважалися люблячими і турботливими мамами. Тому навіть якщо вони рано стануть батьками або занадто пізно – то це ніяк не відіб’ється на їх відповідальності та любові.

Лев

Леви дуже самолюбні й амбітні. В першу чергу їм потрібно насолодитися молодістю і досягти висот у роботі. Кращим віком для Львів стане 30-33 роки.

Діва

Діви дуже серйозні і відповідальні. Навіть якщо вони вчаться і працюють, то завжди знайдуть час на дитину і виховають її ідеально. Найкращий вік для них – 20-27.

Терези

Перш ніж стати батьками, Терезам потрібно набратися досвіду, щоб передати його дітям. Як правило, до 25 років вони вже знають що робити і куди прагнути по життю. Кращий вік – це 27-30.

Скорпіон

Скорпіони відомі неприємним характером. З віком гострі кути характеру загострюються ще більше, тому для комфортного материнства їм варто народжувати якомога раніше – 20-24 роки.

Стрілець

Стрільцям по життю складно всидіти на місці, тому діти стануть серйозною перешкодою їх любові до спонтанності. Астрологи радять заводити дитину не раніше 35-38 років.

Козеріг

Представники знаку не бояться відповідальності, однак і не поспішають заводити дітей. Поки вони не переконаються, що твердо стоять на ногах, навіть думати про це не будуть. Вік – 27-29 років.

Водолій

Водолії не стільки егоїстичні, скільки високо цінують свою незалежність і особистий простір. Часто вони або не заводять дітей взагалі, або замислюються про це до 38-40 років.

Риби

Риби просто без розуму від дітей і хочуть їх завести навіть не знаючи, що з ними робити і чи потрібні вони в даний період життя. Інфантильність Риб зійде нанівець до 25 років, до цього часу можна почати замислюватися про потомство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 липень 2024, 5:20

Овен . Цей день принесе вам нові можливості для творчості та самовираження. Обов'язково скористайтеся ними та поділіться своїми враженнями з рідними. Вам давно потрібні були приємні емоції. . Телець . Ви зможете успішно впоратися з будь-якими побуто...

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...