Ніколи не пробачать: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зневажають зради

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які зневажають зради. Мало того, що вони самі "наліво" не підуть, так ще й вас загризуть, якщо ви звернете з їх "правильного" шляху, передають Патріоти України.

Рак

Раки - це сім'янини, які готові віддати все на світі аби їх рідні були щасливі. Тому зради вони розцінюють як приниження і знецінення їх вчинків. Будьте впевнені, що вони ніколи не пробачать ваш похід "наліво". Навіть якщо ви ретельно будете приховувати свій промах, вони все одно відчують щось недобре.

Лев

Зрада для Левів - це щось за межею неможливого. Так, вони егоїстичні і люблять увагу оточуючих, але при цьому вони завжди повертаються додому до своїх улюблених. Це не ті люди, які проміняють свого найкращого партнера, як вони думають, на звичайну втіху. Варто віддати їм належне, що Леви перш ніж задуматися про відносини з кимось іншим, спочатку розлучаться з вами. Діяти нишком - це не їх стиль життя.

Діва

Діви досить вимогливі до свого партнера. Для них важливо, щоб кохані люди усвідомлювали всю їх цінність. Але якщо цього не станеться, вони підуть... в туман (ні, в горду самотність). Зраджувати вони не будуть, бо їм не дозволяє це робити їх критицизм і скептицизм.

Скорпіон

Скорпіони - це типові однолюби. Вони готові всю свою пристрасть подарувати одній людині. Мати багато коханців вони не хочуть, бо це зайва трата енергії, і зазвичай це ні до чого хорошого не призводить.

Козоріг

Або справжня любов, або ніяк. Козероги цінують відданих людей, та й самі готові відплатити тим же. Вони вкладаються у відносини по повній, навіть якщо часом здається, що вони дуже закриті і відсторонені. Єдиний мінус відносин з Козерогами - це те, що на перше місце вони завжди ставлять роботу. При цьому про свою другу половинку вони ніколи не забувають, якщо вас це, звичайно, втішить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...