Нострадамус натякав на смерть Путіна? ЗМІ розшифрували "послання" провидця про війну України та Росії

Відомий французький провидець Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона торкнеться Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули. Про це пише італійська газета Il Riformista, зазначають Патріоти України.

Ймовірно, великою столицею, про яку говорив Нострадамус, був Київ. Провидець писав, що місто опиниться в облозі, а навколо нього буде багато тіл загиблих людей.

У своїх чотиривіршах провидець твердив, що світ у 2022 році чекає багато крові та лих. Війна викличе масове переселення людей, міграційну кризу і посилить проблему голоду. Також він твердив, що у 2022 році помре світовий лідер. Як пояснює болгарське видання "Факти", йдеться, ймовірно, про Володимира Путіна.

Також Нострадамус прогнозував, що в Азії може статися велике стихійне лихо, а зміни клімату можливі у всьому світі. Нострадамус був лікарем, аптекарем та астрологом, він жив у 16 столітті. Вірші його найвідомішого твору "Пророцтва" складаються з груп зі 100 чотиривіршів з таким двозначним значенням, що їх можна інтерпретувати нескінченно.

Однак Нострадамус вважається найвідомішим провидцем в історії. Він передбачив Французьку революцію, винахід атомної бомби, прихід до влади Адольфа Гітлера та теракти 11 вересня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...