Нове знайомство може перерости в роман: Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня

Тиждень під заступництвом Сонця благоволить новим знайомствам і романтичним пригодам. Чарівність і сексуальність представників зодіакального кола посилюється. Разом в тим підвищується ймовірність зрад і розставань, зазначають Патріоти України та пропонують дізнатися подробиці.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Овен

Тиждень під заступництвом Сонця поставить на перше місце особисте життя. Овни будуть приділяти увагу розвитку відносин. Можливо, ви відчуєте бажання перейти на інший рівень. Плануйте такі серйозні події як весілля або освідчення в любові на середу і четвер. Витівки ретроградного Меркурія також не виключені. Про себе можуть нагадати ваші колишні захоплення.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня – 3 жовтня 2021: Тілець

У цьому періоді особисте життя Тільців значно пожвавиться. Воно буде наповнене емоційними подіями. Ваш партнер або шанувальник закрутить вас у вирі пристрастей і почуттів. Однак і сцен ревнощів з його боку також не вдасться уникнути. Можливо, йому здасться що ваше серце зайнято кимось іншим.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Близнюки

Близнюки на цьому тижні будуть непідвладні підступам ретроградного Меркурія. Сім днів спокою і гармонії – вашу тиху гавань будуть обходити стороною тривоги і хвилювання. Ви самі будете спостерігати за фатальними пристрастями, які вирують навколо. Розташування планет обіцяє представникам знака цікаві побачення. Можливо, іскра пробіжить між вами і вашим колегою. А може колишній партнер нагадає про себе.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Рак

На початку тижня Раки можуть відчути, що відносини з партнером стали наповнюватися емоціями. Це почуття подарує вам радість і приємну легкість. Проте вже з середини тижня ситуація може докорінно змінитися. Душевні розмови змінить напружена обстановка. Вплив Місяця на ваш емоційний фон посилиться, ви станете образливими, і це може спровокувати розбіжності. Важливо не йти на конфлікт, а спробувати знайти причину проблеми. На вихідних ситуація зміниться в кращу сторону.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Лев

У цьому періоді Левам потрібно докласти всіх зусиль для зміцнення своїх відносин. Не варто шукати місця, де трава зеленіша – нові знайомства можуть стати причиною сварок з коханими. Можливо, ви задумаєтеся про те, щоб скріпити свій союз шлюбними узами. Вільні Леви можуть зав'язати відносини, грунтуючись не тільки на почуттях, але і на здоровому розрахунку.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Діва

Діви зосередяться на своєму особистому житті. У цьому періоді ви помітите, скільки цікавих людей вас оточує в звичних місцях. Знайомство тижня може початися з пристрасного роману. Не виключено розвиток роману по переписці. Дні, які будуть наповнені романтикою і пристрастю – середа і четвер. Сцени ревнощів вашого партнера можливі, якщо ви підете до родичів або вирішите познайомити партнера з друзями.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Терези

Сонце і Марс у вашому знаку спонукають вас поставити на перше місце свої бажання і інтереси. В даний момент це надзвичайно важливо для вас. Однак якщо партнер не поділяє такої точки зору, можливе виникнення конфліктних ситуацій. Вільні представники знака будуть насолоджуватися підвищеною увагою протилежної статі. Ваша привабливість на піку.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Скорпіон

Сексуальну привабливість Скорпіонів на цьому тижні буде дуже складно приховати. В середині періоду ваше чуттєва пристрасть пом'якшиться ліричними нотками. А ближче до вихідних ви відчуєте бажання подобатися всім без винятку. Ваша здатність притягувати і зачаровувати людей на максимумі. Можливі романтичні пригоди, однак ви повинні чітко розуміти, на чому вони ґрунтуються на похоті або почуттях.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Стрілець

Тиждень, коли Стрільці повинні остаточно визначитися з подальшим розвитком своїх відносин. Якщо почуття згасли і партнер більше не задовольняє ваші потреби, незважаючи на спроби виправити ситуацію, кращим рішенням може стати розрив відносин. Не піддавайтеся спокусі вести подвійну гру - таємні побачення з новим шанувальником або інтрижки в соцмережах ні до чого доброго не приведуть.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Козеріг

На початку тижня спілкування з коханими подарує вам душевний комфорт. Це будуть моменти щастя і найбільшого єднання. Середина періоду момент, коли чутливість вашої пасії може збільшитися, важливо огорнути обранця турботою і відверто поговорити про наболіле. Можливо на цьому тижні щось підійде до кінця. Це може бути як і точка в виниклій суперечці, так і завершення відносин.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Водолій

Нові знайомства на багатолюдних заходах мають всі шанси перерости в романтичні відносини. Ближче до кінця тижня успіх в любові може зробити Водоліїв надмірно самовпевненими. Остерігайтеся порожніх обіцянок. Можлива інтрижка потай від партнера. У суботу підвищується ризик того, що ваша друга половинка дізнається про ваші пригоди. Це може закінчитися розставанням.

Любовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня 2021: Риби

Рибам у відносинах варто задуматися про можливість відправитися в невелику подорож зі своїми коханими. Нові враження допоможуть зміцнити зв'язок між вами і додати перчика в почуття. Посилиться взаємний сексуальний потяг. Подорож вільних Риб може закінчитися пристрасним романом з іноземцем. Однак не дозволяйте хвилі почуттів захлеснути вас – не втрачайте голови.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...