Новий місячний цикл... Доба розчарувань: Гороскоп на 21 березня

21 березня – день весняного рівнодення. Зростає тривожність. Турбуватиме відчуття безвиході й самотності. Про це розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Одразу після заходу Сонця розпочнеться новий місячний цикл, - говорить астрологиня. – Цього разу молодик збігається з переходом Сонця до знаку Овна, тобто з початком астрономічної весни. Доба розчарувань. Усе розпочате не матиме перспектив і розвитку. З утіленням нових ідей у життя слід зачекати до середи. Протягом дня відчуватиметься зниження працездатності. Не шукайте терміново виходу з ситуації. Все мине наступного дня. Займіться простою фізичною роботою. Допомагайте близьким. Спілкуйтеся з друзями. Більше відпочивайте. Велике везіння і купа спокусливих пропозицій чекає на Тельців, Водоліїв і Терезів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Довіряйте інтуїції. Перестаньте шукати вигоду у всьому. Не заставляйте інших жити за вашими правилами. Записуйтеся на курси іноземних мов, вчіться водити авто. Ці знання допоможуть збільшити заробітки у майбутньому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вчіться і обмінюйтеся досвідом. Нові навички скоро знадобляться. Знання легко засвоюватимуться. Не відмовляйтеся від пропозиції швидко заробити гроші. Це ваш зоряний час.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

День принесе неочікуваний результат. Ви не знатимете криз та проблем. Отримаєте вигідні грошові пропозиції. Надійдуть приємні звістки від дорогих вам людей. Це час приємних бесід та подорожей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою партнера, якому довіряєте. Зачекайте, якщо планували відкрити власну справу. Вкладені гроші навряд чи зможете повернути. Свою половинку маєте шанс зустріти у подорожі. Вас надихатимуть співбесідники, з якими познайомитеся у потязі чи автобусі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Багато рішень приймете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи. Зможете обзавестися власною нерухомістю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будьте готові почати усе заново і поборотися за місце під сонцем. Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Поступіться і станете свідком того, як вони борються із невдачами. Це стане для вас цінним досвідом.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чим менше поспішатимете, тим краще усе складеться. Уникайте суєти та азарту. Заощаджуйте. У друзі та партнери набиватимуться представники протилежної статі. Вам буде не до романтики. Стережіться. Поруч з'явиться людина, яка захоче пожити за ваш рахунок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не ігноруйте своїх снів. У них отримаєте підказку, як діяти далі. Не час заводити нових друзів, як і повертати у своє старих знайомих. За зв'язок з ними доведеться поплатитися репутацією. Більше грошей стане після обіду. Вам повертатимуть борги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви умієте і можете більше, ніж думаєте. Не бійтеся проявляти свої таланти. Начальство помітить вас, запропонує підвищення посади і заробітку. Можете отримати пропозицію руки і серця одразу від двох партнерів. Вчасно зробіть вибір.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви звикли постійно мчати вперед. Цього дня доведеться трохи пригальмувати. Не спішіть витрачати раніше зароблені кошти на безглузді речі. Заощаджуйте. Чекайте на поповнення у родині. Доведеться поступитися кар'єрними амбіціями заради дітей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не сидітимете на місці, хотітиметься бути комусь корисним. Не покидайте проект, на яким працювали останні півроку. Не варто розпочинати пошук партнера в інтернеті. Розчаруєтеся вже на першому побаченні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Серйозно замислитеся над зміною місці роботи. Це рішення буде важко прийняти, але іншого виходу годі чекати. Не годуйте себе пустими обіцянками, тоді не залишитеся розчарованими. У вашому житті з'являться колишні кохані. Не варто поновлювати стосунки з ними. Стережіться їхніх нав'язливих візитів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...