Нумеролог назвав місяць, коли може завершитися війна в Україні

Війна країни-агресорки Росії проти України може закінчитися у липні 2023 року. У цей період може відбутися підписання якихось договорів. Перед цим, у травні або червні, у Росії може змінитися влада або відбутися перебудова сил. Таким прогнозом поділився нумеролог Владислав Грицай, передають Патріоти України -з посиланням на ТСН.ua.

Після перебудови влади в РФ там можуть втратити важелі впливу ті люди, які підтримують війну. "Підписання якихось договорів можливо у липні місяці. Бо у РФ кінець травня, початок червня – період, коли може відбутися зміна влади чи перебудова сил. Це може призвести до того, що люди, які підтримують війну, не будуть мати важелів впливу, як зараз", – прогнозує нумеролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...