Нищівні помилки, великі втрати і "секретна" допомога: Гороскоп для України на 2023 рік

Війна в Україні триває вже 6 місяців. Щоб розвіяти всі чутки і сумніви про затяжну війну з окупантами, астролог Олена Бюн розповіла у своєму прогнозі, яких "сюрпризів" варто чекати українцям до кінця 2022 року і в 2023 році, передають Патріоти України.

"Україна йде до перемоги. У 2022 році варто чекати хороші зміни. Найближчим часом буде звільнення територій, де знаходяться російські війська", - говорить астролог.

За її словами, втрати будуть, і з боку ЗСУ, і з боку мирного населення."На превеликий жаль, будуть великі втрати. Будуть жорсткі протистояння", - говорить астролог у своєму прогнозі. Астролог зазначає, що Україна отримує дуже хорошу, потужну допомогу.

"Її ніхто не буде афішувати. Це дуже потрібна і потужна допомога, яку раніше не хотіли давати", - додала астролог. Ця "секретна" допомога зможе змінити війну в Україні на кращу сторону. "Буде повний розгром і знищення російської армії. Вони зрозуміють, що це було нищівною помилкою розв'язати війну", - додала вона.

Коли закінчиться війна

Активні бойові дії можуть закінчитися до кінця 2022 року. "Активна фаза війни не зможе тривати роками. Карти показують, що війна може завершитися взимку", - додала астролог.

Що чекає Україну в 2023 році

Олена Бюн зазначає, що Україну чекає мир, але після війни. "Буде підписання всіх документів. Швидше за все січень-лютий, не пізніше. Ситуація для України благополучно завершиться", - додала вона.

У 2023 році буде активно йти відновлення України. "Будуть нові можливості, нова співпраця для України", - сказала Олена Бюн. Також наступного року в Україні буде відновлення підприємств. Тому варто чекати дуже велику допомогу. "Мови про затяжну війну не йде. Буде потужне відновлення країни", - йдеться в прогнозі.

Що чекає Україну в 2024 році

"Буде дуже потужний старт для України і підписання великих контрактів. Буде перемога в міжнародному суді", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...