Обдурять найнедовірливішу людину: Під якими знаками Зодіаку народжується найбільше аферистів

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які можуть обдурити навіть найнедовірливішу людину. Шахраї та аферисти часто народжуються саме під цими знаками. Про це повідомляє "Клубер", передають Патріоти України.

6. Риби

Риби часто не можуть знайти себе серед постійної, монотонної, а головне чесної праці, тому можуть влаштовувати всілякі махінації для заробітку. Своєю боязкістю вони можуть втягнути в довіру будь-яку людину, як і попросити заплатити за свої покупки, каву, у транспорті. Риби можуть нафантазувати багато всього, що змусить людей вважати, нібито вони роблять благородний вчинок. Втім таких людей Риби можуть розводити на дедалі дорожчі речі.

5. Телець

Інтриги, незаконні збагачення – це не про Тельців, але водночас вони завжди знайдуть, як підняти собі дохід за допомогою збору коштів на неіснуючі проблеми, мухлюють у соціальних проєктах, навіть на волонтерстві можуть заробити. Вони не женуться за великими сумами, їм достатньо й швидких, легких 200 грн тут, 200 грн там.

4. Лев

Лев має стратегічний інтелект, який використовує постійно для досягнення своїх цілей. Може підлаштувати все так, щоб отримати бажану посаду, може отримати чужу річ, що сподобалася, при цьому не просячи безпосередньо її. Леви завжди грають по-крупному, тому представників цього знаку можна легко знайти на біржах та у бізнесі.

3. Стрілець

Стрільці живуть за рахунок інших та не шкодують про це. Вони можуть брехати будь-кому, щоб отримати бажане, особливо своїм близьким. Вони можуть зрадити своїй другій половинці, якщо це буде вигідно їм. Все життя вони прагнуть багатого життя, але часто не хочуть для цього особливо напружуватися.

2. Козеріг

Козеріг ласий на кидання викликів самому собі. Вони можуть погодитися на все, що завгодно, аби досягти своєї заповітної мети. Серед них багато фальшивомонетників, вони підробляють документи і роблять все так, що не підкопаєшся. Вони справжні "сірі кардинали", які підпільно втілюють чергові авантюри.

1. Близнюки

На першому місці Близнюки, які володіють великою часткою крутійства й лукавства. Вони, як шпигуни з кіно, можуть підлаштовуватися під будь-яку ситуацію, змінювати звички, навіть зовнішність, у чому допомагає акторський талант. Близнюки люблять ці темні справи, можуть обдурити людину навіть через нудьгу, а потім розповісти їй правду, щоб похвалитися своєю успішною аферою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...