Обрані долею! Три знаки знаки Зодіаку чекає фінансове везіння у вересні 2021 - а ви у списку?

Гороскоп на вересень 2021 розповість про три знаки Зодіаку, яким надзвичайно буде щастити з фінансовими справами. Ці щасливчики зможуть збільшити свої доходи, зробити вигідні придбання, адже вони - справжні улюбленці долі першого місяця осені! Про це пише Афіша Bigmir, передають Патріоти України.

Рак

У вересні вас будуть переповнювати ідеї нових стартапів і додаткових заробітків, а значить, без копійки в кишені точно не залишитеся. Астрологи кажуть, що гроші будуть з'являтися немов з повітря. Але не варто розкидатися купюрами направо і наліво, пам'ятайте про фінансову грамотність, щоб потім не шкодувати.

Діва

Діві у вересні фінансову стабільність забезпечить старанна робота. Зараз важливо не упустити можливість отримувати пасивний дохід. Наприклад, можна віднести зайві гроші в банк, щоб знімати непогані відсотки. Настає ідеальний час і для тих, хто мріє відкрити свою справу, яка принесе вам прибуток в майбутньому.

Риби

У фінансових питаннях вам буде сильно щастити, потребувати вам точно ні в чому не доведеться. Нарешті з'явиться можливість дозволити собі цінні придбання: автомобіль, ювелірку, брендові речі. Астрологи кажуть, що смуга удачі триватиме до кінця осені, а далі доведеться трохи скоротити витрати, щоб не піти в мінус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...