Обрані на небесах: Названо 12 ідеальних пар по знаку Зодіаку - будуть щасливі разом все життя

Астрологи, що назвали найбільш мстиві знаки Зодіаку, назвали найбільш ідеальні пари за знаком Зодіаку. Про це пише "Космополітен", передають Патріоти України.

Овен і Водолій

Представники стихії Повітря відмінно поєднуються з представниками стихії Вогню. І пара Овна і Водолія - не виняток. Вони обидва спрямовані до свободи, нових вражень, знахідкам і подорожам. Запал таких коханців не згасне з роками.

Овен і Стрілець

Овен і Стрілець завжди знаходяться на одній хвилі, що називається, захоплені одне одним і спілкуються легко, розуміючи все з півслова. Хтось може називати їх союз занадто гучним, але їм дуже добре разом.

Телець і Рак

Відносини Тельця і Рака збудовані дуже тонко. Вони уважні до дрібниць, ощадливі у відносинах і ніжні. У цій парі практично не виникає розбіжностей.

Телець і Козеріг

В основі цього союзу лежать сильна пристрасть, емоційність. Нехай вони не дуже романтичні, але зате цілком захоплені своїм партнером, відмінно його відчувають, вірні і поділяють захоплення один одного.

Телець і Діва

Це дуже зважений союз. Вони можуть здатися нудними і позбавленими пристрасті людьми. Але це лише тому, що і той і інший не звикли демонструвати свої почуття на публіці. Насправді їх союз - ретельно спланований, Телець і Діва - бездоганна пара.

Близнюки і Терези

Близнюки і Терези набагато вище ставлять психологічні аспекти спілкування і інтелект свого партнера. Вони обидва прекрасні ерудити, можуть вести жваві бесіди, занурюючись все глибше і глибше в найскладніші теми.

Близнюки і Водолій

Їм цікаво спільно відкривати для себе щось нове про цей світ. Вони не бояться експериментувати і всіляко підтримують один одного в будь-яких починаннях.

Рак і Скорпіон

Це дуже емоційний союз. Скорпіон дбайливо ставиться до тендітної і вразливої природи Рака, а той, у свою чергу, поважає сильну пристрасть Скорпіона. Вони об'єднуються на найглибших рівнях.

Рак і Риби

Чоловік і дружина в таких союзах стають дуже схожими один на одного, дотримуються єдиних думок з різних питань і в цілому живуть на одній хвилі. "Душа в душу" - це фраза про Рака і Рибу.

Лев і Стрілець

Ця пара друзів і спільників, але не однодумців. У кожного з них є свої інтереси, але обидва живлять глибоку повагу до життя і захопленням свого партнера.

Водолій і Терези

Терези і Водолії - люди, які здатні захоплюватися самими незвичайними питаннями, а спільне дослідження приносить їм ні з чим не порівнянне задоволення. Вони врівноважують сили, згладжують конфлікти, намагаються уникнути зайвої емоційності, а тому їх серця легко і невимушено стукають в унісон.

Риби і Скорпіон

Їх зв'язок настільки глибокий, що часто не потрібні навіть слова - досить лише інтуїції, щоб зрозуміти, чого бажає партнер. Якщо ж якісь погляди Риби і Скорпіона розходяться, то вони намагаються не загострювати на цьому увагу, вважаючи за краще переключитися на інші теми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...