Очікуємо зміни на краще: Гороскоп на 15 червня

15 червня не бійтеся робити впевнені кроки назустріч своєму щастю. Вам таланитиме у справах, які давно планували втілити у життя. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час успіху та перемог, - говорить астрологиня. – З'явиться відчуття, що вихід знайдено і вже помітним стало світло в кінці тунелю. Але значно краще стане в середині літа. Купувати й розмитнювати авто краще до обіду, приручати кішку – вранці, змінювати ноутбуки та смартфони – увечері. Знижуйте фізичну активність. Напередодні молодика бракуватиме сил на великі навантаження. Проте фізична робота без надмірного напруження буде приносити задоволення. Позбавляйтеся всього, що заважає. Скористайтеся нагодою розірвати стосунки з неприємними для вас людьми. Не слід шукати нових ділових партнерів. Так можна знайти нові проблеми. Гарно піде торгівля".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Знайомство в інтернеті матиме несподіване продовження. Готуйтеся їхати на побачення в інше місто. Купіть посудомийку. Зекономите не тільки час, але й воду.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не намагайтеся бути всім за друга і брата. Пам'ятайте про власні інтереси та потреби сім'ї. Бігайте, качайте прес, присідайте, пийте більше води. Самопочуття покращиться. Налягайте на полуницю і черешню.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цей день принесе гарні заробітки. Побалуйте рідних подарунками. Здолати головний біль допоможе ранкова гімнастика та йога. Самотні мають шанс знайти пару. Сходіть у кінотеатр чи на концерт. Втілюйте в життя найсміливіші бажання.

Рак (22 червня – 22 липня)

Внутрішня тривога спинятиме від багатьох вдалих кроків у бізнесі. Професійне зростання чекає на тих, хто недавно змінив роботу. За побутовою технікою йдіть до магазину увечері. Забороніть родичам шукати вам пару.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте відверті з коханими. Тоді вони не ревнуватимуть. Годі терпіти судоми. Організму бракує магнію. Налягайте на вітаміни. Підлітки часто замикатимуться в кімнаті. Це занепокоїть. Довіряйте й частіше говоріть відверто одне з одним.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не розповідайте про свої стосунки. Тоді не станете героєм пліток. Нервове виснаження викличе тремтіння в руках. Заспокоїтися допоможе тепла ванна. Під час застілля відмовтеся від спиртного.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Турбуватиме відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди. Не варто вкладати кошти у придбання гаражів. Авто купуйте у липні. Якщо плануєте поповнення у родині, завагітніти вдасться після 15 червня.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почнете поважати тих, кого раніше недолюблювали. Глянете по-іншому на друзів. Дехто з них стане ближчим, когось доведеться вибачити, відпустити і забути. Замініть тістечка на фініки й інжир.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Боріться за щастя. Підтримайте морально та матеріально тих, хто цього потребує. Не припиняйте допомагати тим, хто боронить нашу землю. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Оцінюйте людей за вчинками, а не обіцянками. Шануйте тих, хто поруч за будь-яких обставин. Не дозволяйте іншим ввести вас в оману. Довіряйте лише найближчим.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Куплені у цей час речі носитимуться добре. Не позичайте знайомим гроші. Складно буде повернути їх. Робота у команді принесе найкращий заробіток. Відірвіться від смартфона. Аби вилікувати короткозорість, частіше дивіться у далечінь.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гарно піде торгівля. Пропонуйте свою продукцію в інтернеті. Від покупців не буде відбою. Вірте у себе. Не дозволяйте скептикам розповідати, що ви чогось не вмієте Погоджуйтеся на зустрічі з віртуальними знайомими. Серед них знайдете кохану половинку.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...