Одесу намагаються здати ворогові? Відомий екстрасенс попередив про таємні переговори з окупантами

Відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв, який раніше називав дату завершення війни в нашій країні, зробив таро-розклад про найближче майбутнє Одеси.Відео він опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України.

При цьому першою картою у розкладі стала карта Сонце. «Карта Сонце уособлює прояснення ситуації. Тобто вже ближче до кінця травня буде зрозуміла ситуація. Ця карта уособлює саму Одесу — яскраву, сонячну та позитивну», — вважає експерт.

Наступна карта у розкладі — Верховна жриця, яка говорить про наявність якихось таємниць у місті. При цьому Макс припускає, що зараз із «господарями міста» ведуться якісь переговори, щоб вони здали місто окупантам.

І третя карта, яка випала для Одеси — Зірка. Вона говорить про те, що всупереч спробам ворога захопити місто силою, воно вистоїть і відродиться, як птах Фенікс, який також є на карті. Читачі акаунта Макса схвалили його прогноз, висловивши впевненість у тому, що Одеса — українське місто, і таким залишатиметься завжди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...