Однак із дому виходити все одно не варто: Кому зі знаків Зодіаку пощастить у вихідні 23-24 жовтня

Нинішні вихідні — 23 та 24 жовтня — пов'язані між собою яскраво вираженим негативним забарвленням. Про це важливо пам'ятати, плануючи свої дії на цей час: як відомо, хто попереджений, той озброєний. Девізом цих днів повинна стати максимальна обережність як в своїй поведінці, так і в стосунках з людьми. Патріоти України пропонують дізнатися, кому ж пощастить в такий непростий час?

У суботу, 23 жовтня, велика ймовірність потрапити під вплив непорядних людей і вчинити не так, як хочеться. Згодом про це — з великою часткою ймовірності — доведеться пошкодувати, як буває завжди, коли людина піддається чужому впливу і робить те, що суперечить її споконвічним бажанням і прагненням.

Щоб цього уникнути, краще зовсім не спілкуватися ні з ким, включно з близькими і друзями: так людину ніхто не обдурить і не змусить танцювати під свою дудку. Переживши благополучно цей день, можна буде з легкою душею вступити в неділю, 24 жовтня, — час, що вважається сатанинським. Зірки рекомендують не виходити з дому без крайньої необхідності. Благо, в вихідний це завдання не здається таким вже нездійсненним.

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам зірки настійно рекомендують приділити час собі. Звичайно, відправлятися в салон краси, сауну або фітнес-зал небажано, але більшість процедур, включаючи заняття спортом, можна влаштувати собі і вдома. Ванна з аромамаслами, маски для обличчя та волосся і вправи, зроблені при відкритому вікні або біля балконних дверей, не тільки піднімуть настрій, але і благотворно позначаться на зовнішньому вигляді, так що не варто відмовляти собі в невеликих радощах.

Лев (23.07 — 21.08)

Левам — особливо тим, у кого є проблеми з дітьми, як своїми, так і близьких родичів — саме сьогодні можна спілкуватися з ними і встановлювати контакт, який такий важливий для морального клімату в домі і сім'ї. Досі представникам знака не вдавалося знайти спільну мову з дитиною-підлітком, який — в силу вікових особливостей — ніяк не хотів підкорятися існуючим в житті дорослих правилам і бунтував, але на вихідних, схоже контакт з ним буде встановлений.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці можуть зайнятися тим, що зазвичай викликає у них огиду і неприйняття: складати звіти — в тому числі і бухгалтерські — кошториси, підводити підсумки і наводити порядок в документах, в яких останнім часом вже не можна нічого знайти. Завдання, які представники знака поставлять перед собою, полегшаться тим фактом, що сьогодні можна — і треба — залишитися вдома і зосередитися на скрупульозній і копіткій роботі, результат якої обов'язково потішиіть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....