Одне велике місто незабаром повторить долю Маріуполя, - астролог

Астролог Ангеліна Вакуліна повідомила, що над Харковом нависла серйозна небезпека. За її словами, на це місто чекають великі руйнування. Окупанти не залишать його в спокої найближчим часом, передають Патріоти України.

"По Харкову ситуація аналогічна Маріуполю, по руйнуваннях. Те що я бачу, це боляче. Земля і руїни. Якщо буде куди повертатися, то не раніше літа 2023 року", - написала астролог на своїй сторінці в Instagram.

Вона додала, що є і кілька міст, які найближчим часом будуть деокуповані. І це Херсон і Мелітополь. Також переживати не варто і Києву. "Окуповані території будуть відбивати восени. А ось Київ вистоїть обов'язково", - сказала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...