Однозначно не в осінні: Астрологи розповіли, в які місяці народжуються найсексуальніші люди

Експерти підрахували, в які пори року і під якими знаками зодіаку на світ з'явилася більшість «гарячих» зірок. І дійшли висновку, що найсексуальніші красені і красуні світу народжуються в середині весни, наприкінці літа і в останній місяць зими. Такими є результати дослідження експертів-астрологів з США, передають Патріоти України.

Фахівці підрахували, скільки визнаних у всьому світі «гарячих» зірок шоу-бізнесу з'явилися на світ в кожен місяць року і склали рейтинг. За основу дослідники взяли список з 500 найбільш привабливих зірок за версією порталу Ranker.

Квітень (Овен і Телець) — перше місце

Найбагатшим на зіркові іменини виявився квітень. 60 обожнюваних мільйонами артистів були народжені серцем весни. Серед них Емма Уотсон (серія фільмів про Гаррі Поттера), Галь Гадот («Чудо-жінка») і Майкл Фассбендер («12 років рабства», «Безславні виродки», «Люди Ікс»).

Серпень (Лев та Діва) — друге місце

За даними дослідницької групи FROM MARS, другим за сексуальністю місяцем народження став серпень — в кінці літа світ збагатився на 51 зірку з сексі-рейтингу Ranker. У їхньому числі темношкіра красуня Холлі Беррі («Бал монстрів», «Хмарний атлас»), Блейк Лайвлі («Століття Адалін», серіал «Пліткарка») і Кріс Хемсворт («Тор», «Гонка», «Месники»).

Лютий (Водолій та Риби) — третє місце

Бронзовий приз дістався Рибам і Водоліям, народженим в лютому. Серед 49 карколомних представників шоу-бізнесу в кінці зими земний шлях почали співачка Ріанна, рок-музикант Гарі Стайлс і актор Майкл Б. Джордан («Фантастична четвірка», «Просто помилувати»).

Найсексуальніший знак зодіаку — Овен

Експерти також вирахували, що більшість найсексуальніших і улюблених протилежною статтю зірок — Овни, слідом за ними йдуть Тельці, а завершують трійку Леви. Першість взяли такі артисти як Роберт Дауні-молодший («Залізна людина», «Шерлок Холмс», «Впритул») і Крістен Стюарт (сага «Сутінки», «Раневейс», «Світське життя»).

На другому місці Ембер Херд і Джордж Клуні, а на останньому — Дженніфер Лоуренс («Голодні ігри», «Мій хлопець — псих») і Джейсон Стейтем («Карти, гроші, два стволи», «Великий куш», «Гнів людський»).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...