Один із найскладніших тижнів у році: Гороскоп на 7-13 червня для всіх знаків Зодіаку

Тиждень з 7 по 13 червня – найскладніший цього літа. У четвер пополудні буде Сонячне затемнення. Доти важко буде щось передбачити і змінити. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Багато хто перейматиметься, що пішов наперекір собі, - говорить астрологиня. – П'ятниця штовхатиме до рішучих дій. Одні позиватимуться до суду і ділитимуть спадок, інші зважаться написати заяву на звільнення і шукатимуть нову роботу. Поїздку на заробітки відкладіть на тиждень. Отримаєте запрошення на весілля. Не шкодуйте грошей на подарунок. Коли ще випаде нагода зібратися з родиною та друзями за одним столом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час випробувань і конкурентної боротьби. Доведеться приймати удари долі та з розумінням ставитися до втрат. Скоро все зміниться на краще. Сходіть на випускний до дітей та онуків. Порадійте їхнім досягненням.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Друзі втягуватимуть у неприємності, але ви вправно виходитимете з них. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Життя випробовуватиме на щедрість. Від того, наскільки ви готові поділитися з кимось зараз, залежатиме, як багато заробите чи втратите цього літа.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цього тижня не варто іти до суду, відстоювати фінансові інтереси, купувати нерухомість та авто. Навколо з'явиться багато провокаторів. Друзів і сусіди можуть підштовхувати до рішень, на які самі навряд чи зважилися б.

Рак (22 червня – 22 липня)

Один із найскладніших тижнів у році. Багато чого хотітиметься, але мало вдаватиметься. Якщо проживете ці дні достойно - вважайте, що склали іспит. Надалі зірки підтримають вас у всіх починаннях.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватиметеся, бо конкуренти будуть на крок попереду, а ви не хочете віддавати їм місце під сонцем. Зараз вони сильніші, і з цією несправедливістю доведеться змиритися. Програна битва не є програною війною. Через тиждень зможете дати гідну відсіч і відстояти свої інтереси.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З'являться перешкоди на шляху до кар'єрного зростання. Зміниться керівництво, у колектив прийдуть люди, які вас недолюблюють. Не варто повертатися на колишнє місце працевлаштування.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не хваліться про успіхи, бо зурочите. Час бездумних витрат. Викинете великі суми на аналізи, які не знадобляться. Віддасте завдаток робітникам, які не дотримаються обіцянок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розширювати бізнес не час. Краще рухатися помалу, але надійно, ніж швидко і з втратами. Добре заробити зуміє той, хто торгує на ринку чи в інтернеті. На виручені кошти порадуйте себе покупками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Все поволі починає налагоджуватися. Проблем поменшає. Дратуватимуть люди, які порушують обіцянки. Друзі змінюватимуть плани, кохані не з'являтимуться на побачення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Досить хапатися за старе. Нові друзі і кохані принесуть щастя та задоволення. Робіть перші кроки на шляху до мрії. Вивчайте справу, якою кортить займатися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Справи підуть краще ближче до вихідних. Не спішіть усе виконати у першій половині тижня. Уникайте службових романів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відкладіть операції з нерухомістю. Згодом важко буде чогось добитися від тих, хто обіцяв золоті гори. Відстоювати ваші фінансові інтереси зараз нікому. Працюйте на перспективу.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...