Ого, це може вирішити все! Які знаки Зодіаку в новорічну ніч можуть зустріти свою долю - прогноз астрологів

Український астролог Влад Росс розповів, які знаки Зодіаку в новорічну ніч можуть зустріти кохання всього свого життя, зазначають Патріоти України.

Козоріг

Венера буде перебувати в Козерозі, тому саме їм може значно повезти на Новий Рік. Представники цього знака Зодіаку можуть зустріти близьку по духу людину, а багато хто з них і зовсім свою долю.

Рак

Раки також можуть зустріти людину, з якою захочуть провести все своє життя. А ось вже сімейним Ракам рекомендується зустріти Новий рік зі своєю другою половинкою. Так вони не тільки зможуть зміцнити свої стосунки, але і стануть більш ніжними і уважними по відношенню один до одного.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...