Окупанти підуть на штурм: Астролог назвала дати запеклих боїв влітку - гороскоп для України

Війна в Україні триває вже 4 місяць. Кожен українець мріє швидше повернутися додому, але окупанти штурмують всю країну. Астрологи відзначають, що влітку почнеться ескалація і бої будуть запеклими, передають Патріоти України.

Як розповіла у своєму прогнозі Ольга Медвецька, влітку 2022 року буде ескалація. За словами астролога, це пов'язано з напруженим періодом між планетою війни Марсом і планетою розширення Юпітером.

"З 6 червня ці дві планети будуть віддалятися один від одного. Тому ступінь напруги на фронті буде знижуватися, але це не означає, що ворог буде відступати. Інтенсивність наступів буде знижуватися. Очікуються переговори, період затишшя", - говорить астролог. Медвецька попередила, що це ще не кінець боїв. "Використовуйте цей час для відновлення сил, оскільки це ще не кінець", - порадила вона.

Україну чекає ескалація війни

З 25 червня до 6 липня буде квадрат Марса і Плутона, остання - планета руйнування, її мета - зруйнувати, щоб створити нове. "Це буде новий етап ескалації, дуже непростий період на фронті. Очікуються наступальні дії. І 8 липня Марс перейде в знак Тельця", - говорить астролог.

З 29 червня по 2 липня очікуються запеклі бої, це-період найбільшої напруги. "Складний етап буде з 18 по 21 липня. Ймовірно припинення домовленостей, розірвання договорів. Останній період, найімовірніше, буде найскладнішим за всю війну. Це буде час різких змін", - прогнозує астролог.

Коли закінчиться війна в Україні

Астролог Анжела Перл вважає, що Україна виганятиме ворога зі своєї землі у червні 2022 року. Російські окупанти не зможуть рухатися далі.

За прогнозом фахівця, в цей час йтимуть сильні бої і буде складно, проте кроки для того, щоб відкинути загарбників з України, будуть успішними. Перл розповіла, що ще один складний період буде під Новий Рік. Проте вже у серпні та вересні цього року на велику територію України повертатимуться люди.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...