Опівдні стартує новий місячний цикл. Займіться плануванням свого життя на наступний рік: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 23 грудня

23 грудня не варто купувати одяг і взуття. Продавці підсовуватимуть товар із недоліками. Його повернення займе чимало часу і зіпсує настрій. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Опівдні розпочинається новий місячний цикл, - каже астрологиня. – Тож перша половина дня буде вкрай неефективною. Бракуватиме сил. Важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть будь-які дрібниці. Найважливіші справи бажано перенести на вечір. Зранку слід поприбирати в оселі. Поскладайте одяг у шафі. Пожертвуйте на доброчинність те, що не носите багато років. У п'ятницю краще зайнятися плануванням свого життя на наступний рік. Прислухайтеся до підказок долі. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення. Овни, Козероги і Терези мають шанс закохатися і зустріти свою половинку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тішитиме, що вас нарешті почули. Отримаєте те, що заслужили: краще місце роботи і проживання, чудового друга чи кохану половинку. Насолоджуйтеся домашнім затишком. Прислухайтеся до бажань дітей.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Є шанс отримати те, про що давно мріяли. Зустрінете людину, з якою приємно проводити час. Вкладайте гроші в оновлення гардеробу. Придбайте речі, які підкреслять ваш статус. На подарунки для рідних оберіть книги і смартфони.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не позичайте гроші та не вкладайте у ризиковані проекти. Їх буде важко повернути. Ваша здатність говорити праву людям в очі викличе різку реакцію у співрозмовників. Не наривайте, якщо не хочете посваритися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкладіть похід по крамницях. Є ризик витратити багато грошей на непотріб. Купити святкові подарунки краще протягом наступних двох днів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення. Можна купувати смартфони та кухонну техніку. Вони служитимуть довго. Скористайтеся знижкою на косметикою. Замовивши її через інтернет, вдасться добре зекономити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою. Дійте сміливо. Посильте догляд за волоссям. Не варто його фарбувати. Розпочніть боротьбу із лупою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не приховуйте талантів. Сміливо презентуйте свою роботу. Зароблені гроші витрачайте перш за все на власні потреби. Не давайте обіцянок, бо пошкодуєте. Кохані спробують знов розпалити у вашому серці пристрасть. Підіть їм назустріч.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ваші досягнення – результат щоденної копіткої роботи. Усе добро повернеться до вас сторицею. У домі буде багато гостей. Це відволікатиме від роботи. Не засмучуйтеся. Погомоніть за святковим столом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Фортуна не на вашому боці. Відмовтеся від участі у сумнівних фінансових проектах. Застрахуєте себе від втрат і боргів. Марно покладати надію на нові знайомства. Є висока вірогідність зустріти пройдисвіта, який житиме за ваш рахунок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдало пройдуть косметичні операції і візит до перукаря. Не завантажуйте голову плітками. Замініть перегляд новин на хорошу аудіокнигу чи фільм. Не треба записуватися на мовні курси. Важко буде зосередитися на навчанні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Перед вами відкриються усі двері. Нічого не повинне гальмувати ваш шлях до успіху. Прислухайтеся до підказок долі. Не варто йти до шлюбу і пропонувати руку і серце. Настав час позбутися обтяжливих стосунків. Отримаєте несподіваний спадок від далеких родичів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Кохані втомляться від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Вдаватиметься усе, що робите своїми руками. Відповідальність за сімейний бюджет ляже на ваші плечі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...