Особлива енергетика спадного Місяця: Як краще провести цей період та що обов'язково треба зробити до 4 листопада

Згідно з місячним календарем, до 4 листопада триватиме період спадного Місяця. Цей часовий відрізок підходить для переосмислення пережитих ситуацій, для завершення важливих життєвих етапів і початку нових проектів, передають Патріоти України.

У період Місяця у Близнюках (23−25 жовтня) астрологи радять віддатися запланованим справам і постаратися не припускатися помилок. Також важливо намагатися уникати конфліктів.

Час, коли Місяць знаходиться в сузір'ї Рака (26−27 жовтня), буде сприятливим для духовного зростання, примирення з опонентами і створення бази для міцних стосунків.

Місяць у Леві (28−30 жовтня) багатьох перевірить на міцність. У ці три дні не виключені емоційні сплески, тривоги і спонтанні покупки, про які доведеться пошкодувати.

31 жовтня і 1 листопада — це дні, коли Місяць знаходиться в сузір'ї Діви. Період підходить для аналізу виконаної роботи і для нових починань.

2−3 листопада Місяць буде знаходитися в сузір'ї Терезів. Важливо не втрачати часу, виконувати задумане, і намагатися не надто докладно розповідати про свої плани.

4 листопада, в останній день перед новим Місяцем, важливо уникати масового скупчення людей. Відпочити краще в колі близьких. Це час для відновлення, повернення до енергетичного балансу, для медитативних практик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...