Особлива жовтнева повня: Астрологи розповіли, кому вона принесе біди, а кому - удачу - це буде вже 20 жовтня

20 жовтня відбудеться особлива повня в знаку Зодіаку Овен. Цьому періоду буде властива імпульсивність, азарт, швидкість і підвищена активність. Про це Lite розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

"В даному періоді спостерігається дисбаланс життєвих ситуацій, що не може не позначитися на імпульсивності і психічному аспекті характеру людини. Всі будуть прагнути до домінування, рівень ейфорії азарту швидко підвищується", - повідомила нам експерт.

За її словами, певний ступінь небезпеки може викликати те, що в таких ситуаціях різко зростає кількість спонтанних дій, що базуються на нав'язуванні своєї волі іншим.

"Може, це буде зовсім непросто, але в даній ситуації найкращим виходом буде тимчасова відмова від оформлення договорів, комунальних рахунків, кошторисів, корекції бізнес-планів та іншої фінансової та технічної документації. Якщо уникнути таких моментів не виходить, то в роботі з діловими паперами слід приділяти максимальну увагу всім пунктам", - радить Аріна.

Діти в цей період також стають надзвичайно активними і неслухняними, практично повністю ігноруючи думки і поради дорослих.

Гарний час повня в Овні принесе для:

  • роботи, яка запланована для виконання в найкоротші терміни;
  • справ, при виконанні яких потрібно використовувати інноваційні підходи, матеріали і технології;
  • справ, що вимагають швидкої реакції і адекватного сприйняття дійсності;
  • професійної діяльності, що має безпосереднє відношення до металу і вогню - в металургії, важкій промисловості, технічних спеціальностях, медицині;
  • лагодження різних приладів - як з домашнього вжитку, так і офісної або виробничої техніки;
  • ведення будівельних і ремонтних робіт, а також оформлення інтер'єру та екстер'єру;
  • ділових поїздок, відряджень, симпозіумів, конференцій та інше.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...