Особливий день для двох знаків зодіаку: Гороскоп на 7 серпня

7 серпня не варто розпочинати нові стосунки і шукати розраду у товаристві малознайомих людей. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гроші не переводитимуться у вашій кишені, - говорить астрологиня. – Проте на проведення великих фінансових операцій їх не вистачатиме. Поповніть свої заощадження. Утримайтеся від покупок в інтернеті. Прогадаєте з розміром одягу та взуття. Дозвольте миру і спокою оселитися у вашому серці. У разі потреби завітайте до психолога. Поділіться проблемою з другом. Цей день буде особливим для двох знаків зодіаку. Тельцям таланитиме на високі заробітки, Терези знайдуть розраду у коханих. Вами захоплюватимуться. Не приховуйте свої таланти. Уникайте фармпрепаратів для зниження ваги. Краще займіться спортом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Постійно кудись поспішатимете. Діятимете наосліп, тому ускладните життя. Зачекайте з ремонтом. Через це сваритиметеся з коханими. Женіть думки про розлучення. Кращого партнера не знайти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дехто з партнерів попросить вас приглянути за своїм майном чи віддасть гроші на зберігання. Не беріть на себе відповідальність за чужі речі. Вас можуть звинуватити у нестачі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться швидко робити вибір. Аби не схибити, дійте за графіком, який спланували на серпень. Це буде час невдалих домовленостей і безглуздих покупок. Прислухайтеся до батьків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Переважатиме оптимістичний настрій. Серйозні грошові операції проводьте після обіду. Може розпочатися роман у листах. Це зробить тиждень інтригуючим і плідним на знайомства.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Залежите від думок родичів, тому боїтеся зробити перший крок. Якщо хочете кар'єрного зростання, демонструйте свої здібності. Вас помітять і гідно оцінять. Таємниці віддалять від коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не час брати нових підлеглих на роботу. Усі навколо здаватимуться вам підозрілими, а їхня робота не задовольнятиме ваших потреб. Пильнуйте за своїми речами у транспорті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

За балачками не помітите, як швидко спливає час. Вас часто залучатимуть до чужої роботи. Власні справи можуть навпаки простоюватися. Не витрачайте гроші на забаганки. Частину заробленого заощадьте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гроші надійдуть вчасно. Великі покупки плануйте на вихідні. Зараз можна вигідно придбати одяг і взуття. Друзі вважають вас людиною слова. Дотримуйтеся обіцянок, але грошей не позичайте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Поява колишніх коханих може поставити вас у незручне становище. Доброго розвитку подій ця зустріч не обіцяє. Не втрачайте здатності мислити тверезо.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви підозріло ставитиметеся до всіх навколо. Здаватиметься, що хтось хоче вас підсидіти. Витрачайте менше, ніж зазвичай. Відмовтеся від покупок, які не на часі. Романтичні пригоди розчарують.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не опирайтеся зовнішнім обставинам. Використовуйте їх як шанс. Намітяться зміни на краще. Більше часу присвятіть рідним. Проведіть разом з дітьми генеральне прибирання у домі. Знайдете багато речей, які вважали втраченими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Бажання співпадатимуть із можливостями. Варто купувати смартфони та телевізори. Заробітки потішать. Серед оточуючих буде мало приємних співрозмовників. Багатьом надокучатиме відчуття самотності. Планувати побачень поки не слід. Цікаве знайомство чекає на вас у потязі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...

Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 27 вересня є днем змін і можливостей для всіх знаків зодіаку. Енергія цього дня спонукатиме до рішучих дій, прийняття важливих рішень та завершення давніх справ. Багато хто...