Останні романтики: ТОП-5 чоловічих імен, власники яких роблять дам щасливими

Все-таки є чимало чоловіків, під грубою маскою мужланства яких ховається велике і добре серце. І які дуже і сильно, до глибини душі, люблять робити своїх жінок щасливими, передають Патріоти України.

Роман. Ромочки, хай пробачать читачі нас за тавтологію, дуже романтичні особи. Якщо ж вони вирішуються на міцні відносини, то віддаються їм цілком і повністю. Вони обожнюють догоджати коханим, приносити їм подарунки (букети і деякі приємні дрібниці) і робити приємні сюрпризи. Романи часом бувають зразками турботи. І тому-то для них звичайна справа приносити ранкову каву дамам і будити їх поцілунками.

Андрій. Андрійка досить сильно страждають від гордості. І рідко коли ви зможете з їх витягнути визнання – мовляв, що вони в глибині душі дуже заводяться від того, що догоджати коханим. Однак, тут можна зрозуміти по їх масляному погляду і подернутим пристрастю зіницям. Якщо, наприклад, вони постануть перед вибором – або, або – тобто або з коханою на променад або з друзями на пиво, то їх вибір буде очевидним (на користь дами).

Сергій. Серьоги - на відміну від того, що про них співається в попсових піснях, не люблять в нерішучості стояти біля порога. І якщо вони закохані, то ні перед чим не зупиняться, щоб зробити приємно коханим. Однак, вони досить прагматичні, і люблять, коли дами надходять з ними за принципом дона Корлеоне – послуга за послугу. Тобто натомість за свої подарунки і турботу чекатимуть такого ж і від партнерки.

Костянтин. Кістки - загалом-то досить милі майже завжди. З одного боку. А з іншого - досить вперті. Але якщо вони дуже закохані. То, як правило, заради жінок готові змінюватися. І лише перейнявшись щирою і чистою любові, то, в принципі, готові поміняти свої (нехай навіть і шкідливі) звички і взагалі стиль життя. З жінками, які подарують їм тепло, ласку і турботу, і вони будуть дуже щасливі. І, звичайно, відплатять їм сторицею - дуже потужно.

Микола. Миколки - чоловіки-свята. У них, як правило, дуже весела вдача. І до життя вони відносяться відповідно. Їх позитивна енергетика легко привертає до них жінок. І коли завжди відповідають їм взаємністю, легко закохуються. І завжди дбають про них - тому що пам'ятають стару фразу з хіта Піснярів": "дуже вразливі наші улюблені".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...