Останній тиждень січня для декого розпочнеться з перемог: Гороскоп на 23-29 січня

Тиждень з 23 по 29 січня – вдалий для людей, які уміють працювати в команді. Домовляйтеся, радьтеся, діліться досвідом. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе йтиме до ваших рук, - говорить астрологиня. – Купуйте нерухомість та авто. Для Тельців і Терезів тиждень розпочнеться з перемог. Отримаєте усе, чого забажаєте. Високі заробітки чекають на Левів і Водоліїв. Не розраховуйте лише на удачу. Ваші досягнення – результат щоденної копіткої роботи. Нове кохання зустрінуть Стрільці і Козероги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Посилюється метеозалежність. Частіше турбуватиме головний біль. Не плануйте багато роботи на ці дні. Знижуйте навантаження під час тренувань. Більше ходіть пішки. Під час прогулянки з'являтимуться цікаві ідеї. Вдалий час для оренди квартири чи будинку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розпочинайте ремонтні роботи. Душа проситиме гармонії та затишку. Подбайте про оновлення інтер'єру. Задовольняйте свої естетичні потреби. Малюйте, фотографуйте, створюйте красу своїми руками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Гарний час для початку оздоровчих процедур. Можна розпочинати новий курс лікування. Подбайте про здорове харчування. Завітайте до перукарні. Волосся гарно ростиме, якщо підрізати його у четвер.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сміливо беріться за складні проєкти. Висувайте нові ідеї. Експериментуйте, досліджуйте. Вдалий день для початку нового курсу навчання. Записуйтеся на курси водіння.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Торговельні справи просуватимуться краще. Але з відкриттям нових точок продажу слід пару днів зачекати. Не час купувати авто. Воно часто потраплятиме в дорожні пригоди. Не переїдайте. Частіше траплятимуться шлункові розлади.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дуже вдалий тиждень для людей, які уміють працювати в команді. Домовляйтеся, радьтеся, діліться досвідом. Самотнім буде важко втілювати свої плани в життя. Важливо – не поспішати й добре уявляти собі кінцеву мету.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не змінюйте основного виду діяльності. Займайтеся звичними справами. Не йдіть на співбесіду з питання працевлаштування. Знайдеться причина для відмови. Похід по крамницях краще відкласти. Особливо якщо планували придбати побутову чи офісну техніку. До перукаря ідіть у вівторок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цього тижня зірки сприятимуть чесним людям. Залишайтеся порядними. Дотримуйтеся слова. Допомагайте ближнім у скруті. Не говоріть неправди. Краще змовчіть. Довіряйте інтуїції. Вона стримає від небажаних кроків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У магазинах техніки зустрічатимете досвідчених консультантів. Придбані ґаджети будуть працювати надійно. Діти потребуватимуть додаткової уваги. Не відмовляйте їм через брак часу. Знайдіть можливість провести вечір у колі родини.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Першу половину тижня краще присвятити завершенню раніше розпочатих справ. Цей час не підходить для старту чогось нового, чим би воно не було. Не будуть перспективними й домовленості, укладені до середи.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Протягом дня зав'яжете багато знайомств, які не раз виручатимуть вас до кінця року. Присвятіть більше часу догляду за тілом. Відвідайте косметолога. Підберіть собі нову косметику.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Удача на вашому боці, але не варто зухвало ставитися до своїх обов'язків. Використайте цей період для роздумів та аналізу. Не варто розпочинати ремонт у квартирі. Оновлений інтер'єр не задовольнятиме.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...