"Остерігайтесь темних вулиць": Астролог попередила про напружений період у жовтні-листопаді

Астролог розповіла про небезпечний період, пов'язаний з Меркурієм, напруженим Плутоном. Ця подія впливатиме на наше життя з 26 жовтня по 7 листопада. Про це розповіла знаменитий астролог Аріна Артуровна у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Експерт каже, що цьому часу властивий "аспект брехні і підозрілості". Астролог радить дивитися на життя простіше, не шукати чорну кішку в темній кімнаті, особливо якщо там її немає.

"На це ви тільки витратите свій час, сили і, можливо, отримаєте навіть збиток матеріального плану. Та інформація, на якій буде акцентовано основну увагу, може виявитися помилковою і безглуздою. Крім того, ви також ризикуєте залучити в це своїх колег і оточуючих, направивши їх по неправильному шляху", - розповіла Аріна.

У цей період потрібно зберігати самовладання, бути коректними і прислухатися до інтуїції. Але ні в якому разі не можна намагатися маніпулювати іншими людьми, використовувати їх. В кінцевому підсумку це призведе до краху ілюзій і поховає всі ваші починання.

Що нас чекає в бізнесі?

Ризик в цей час протипоказаний, особливо це стосується фінансових питань. Замість прибутку досить ймовірний раптові збитки, іноді навіть великого розміру.

Будьте максимально обережними, прораховуйте кожну деталь, плануйте. Від спонтанних дій в цей період краще відмовитися. Ймовірні також непередбачені поломки, звертайте увагу на технічні моменти.

Приділіть увагу своєму здоров'ю

У цей період категорично заборонено кидати активне дозвілля. "Спорт, біг підтюпцем вранці або танці – те, до чого важко буде повернутися знову, якщо раптом ви вирішите зробити перерву в своїх заняттях. Також остерігайтеся темних вулиць і спілкування з підозрілими особами", - радить експерт.

Що нас чекає в любові, відносинах, сім'ї

Слід бути максимально обережними, відстоюючи свої принципи. Потрібно намагатися зберігати емоційну рівновагу. "Конфліктні ситуації і з'ясування чільних позицій з обранцем не принесуть нічого позитивного і конструктивного у взаєминах. Можливі дисфункції в сексуальному плані - причому з боку обох партнерів. Для тих, хто перебуває в розлученні, цей час актуальний для вирішення питань аліментів та іншої матеріальної допомоги, або спадкування нерухомого майна", - резюмувала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...