Остерігайтеся нажити собі ворогів: Гороскоп на 30 вересня - 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Дні, коли енергії в організмі недостатньо, тому сили треба економити, займаючись тільки справами, без яких ніяк не можна обійтися. Оскільки спілкування з людьми теж може втомлювати, час краще провести в тиші і спокої, якщо ж такої можливості не буде, хоча б звести розмови з оточенням до мінімуму. Ухвалюючи рішення, необхідно дослухатися до внутрішнього голосу і знакам, які будуть надсилати вищі сили, зазначають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Овнів

Не варто втручатися в чужі справи, навіть якщо ваші дії будуть продиктовані добрими намірами: швидше за все, тим, у чиїй долі ви хочете так активно взяти участь, це не сподобається.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Тельців

Рекомендується обережно поводитися з грошима: ожебрачення вам, на щастя, не загрожує, але все-таки бажано включити режим розумної економії: не брати кредити і не давати нікому в борг.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Близнят

Час, коли на роботі не варто виділятися з загальної маси, навіть якщо вам здасться, що ви гідні загальної уваги і похвали — абсолютно несподівано для вас все може скластися з точністю до навпаки.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Раків

Рівні і відносно спокійні дні, протягом яких не відбудеться значних подій, тому вони навіть можуть здатися нудним — вважайте це прекрасним приводом для відпочинку від життєвих проблем.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Левів

Щоб отримати відповідь на важливе запитання, над яким ви б'єтеся вже тривалий час, звертайте увагу на знаки, які надсилатиме вам Всесвіт: головне, правильно витлумачити її підказки.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Дів

Зірки рекомендують вам зайнятися улюбленою справою — наведенням чистоти і ладу в навколишньому просторі: насамперед це стосується робочого місця, важливих документів і власного житла.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Терезів

В жодному разі не можна втручатися в чужий конфлікт, навіть якщо здається, що без вас там ніяк не обійдуться: як це зазвичай буває, ворожі сторони помиряться, а ви залишитеся винними для кожної з них.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Скорпіонів

На ці дні не варто планувати ділові зустрічі і переговори: партнери не будуть налаштовані на знаходження спільної мови, тому ви нічого не доможетеся, а тільки втратите час дарма.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Стрільців

Необхідно дотримуватися обережності, відвідуючи місця великого скупчення людей — наприклад, супермаркети: особливо важливо оминати агресивно і неадекватно налаштованих особистостей.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Козорогів

Ваш девіз на цей час — "помірність у всьому": особливо це стосується харчування, на яке необхідно звернути особливу увагу, оскільки будь-яке переїдання загрожує нездужанням і невдоволенням собою.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Водоліїв

Не найкращий час для будь-яких фінансових операцій — від проведення комунальних платежів до відкриття банківських рахунків і депозитів, краще перенести їх на інший — більш сприятливий — день.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 30 вересня – 1 жовтня для Риб

Пам'ятайте, що мовчання — золото: чим менше ви будете говорити в той час, тим краще для вас — велика ймовірність нажити собі ворогів через непродумані або сказані в невдалий момент слова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! Названо знаки зодіаку, для яких скоро настануть казкові часи

середа, 17 квітень 2024, 14:56

Зазвичай місячне та сонячне затемнення мають значний й досить негативний вплив на життя людей. Але за 12 днів після закриття коридору затемнень життя деяких знаків зодіаку почне змінюватися на краще, на них чекають приємні події, передають Патріоти Ук...

Гороскоп на 17 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 17 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить спокійним і стабільним для багатьох знаків зодіаку. Ймовірно, ви будете мати можливість сконцентруватися на своїх особистих і професійних ціля...