Освідчення в коханні та нова робота: Гороскоп на травень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Відома астрологиня Людмила Булгакова спеціально для "ФАКТІВ" склала гороскоп на травень 2023 року для всіх знаків зодіаку. На думку Людмили, місяць стане для багатьох доленосним і дозволить розставити всі крапки над "і", передають Патріоти України.

Овен

Місяць, коли найкраще «залягти на дно». Не варто приймати важливих рішень чи розпочинати велику справу. Присвятіть час простим заняттям: дрібний ремонт, клопіт по дому або прогулянкам на свіжому повітрі.

Телець

Зірки радять у травні представникам знака приділити особливу увагу здоров'ю. Якщо ви давно обмірковуєте записатися в спортивний зал, зараз саме час. Не варто відкладати і ухвалення важливих рішень в особистому житті — вони можуть виявитися доленосними.

Близнюки

У травні зірки будуть супроводжувати творчих представників знаку. Їхні ідеї прийматимуться «на ура» і втілюватимуться в життя. Але не перестарайтеся — залишайте час для себе та своїх близьких.

Рак

Недовірливим представникам знака в травні варто перемикнути увагу з себе на навколишніх. Займіться благодійністю чи іншою соціальною допомогою. Настає час активних дій, які спричинять зміни на краще.

Лев

Представникам знака Лева зірки допомагатимуть виявляти їхню романтичну натуру. Саме час для освідчення в коханні або укладання шлюбів. Не бійтеся виявляти наполегливість, цього місяця вона лише прискорить розв'язання питань.

Діва

Для запальних Дів цей місяць виявиться складним у багатьох питаннях. Особливо не просто буде тим, хто вирішить виявити свій характер на роботі. Намагайтеся стримувати свої пориви. Найчастіше зустрічайтеся з друзями та не ігноруйте вечірки.

Терези

У травні представники знаку Терезів відчуватимуть фінансову підтримку. Можливе підвищення по службі чи перехід на нову, цікаву посаду. Не треба боятися змін — вони приведуть лише до найкращих результатів.

Скорпіон

Травень принесе представникам знака невпевненість у власних силах. Здаватиметься, що все йде не за планом і ваші зусилля марні. Не варто засмучуватися, просто відпустіть ситуацію. У другій половині місяця настане покращення.

Стрілець

Активним представникам знака варто «скинути швидкість». Ваші зусилля не приведуть до результату. Тому не треба будувати великих планів та розраховувати на швидкий успіх. Придивіться до свого оточення, можливо саме там криється причина ваших тимчасових проблем.

Козоріг

Представникам знаку Козоріг зірки радять у травні приділити увагу здоров'ю, а найкраще вирушити у невелику подорож. Перемикання уваги — саме те, що зараз вам найбільше потрібно.

Водолій

Життєва енергія Водоліїв битиме через край і знаходитиме своє втілення в реалізації найнеймовірніших проєктів. Зірки будуть супроводжувати вас, тому діставайте з далеких ящиків усі свої нереалізовані мрії.

Риби

Травень обіцяє представникам знаку подорожі та зміну роботи. Можливо, ваше хобі перетвориться на справу, якою ви займатиметеся з подвійною силою. На любовному фронті затишшя. Використовуйте цей час для зайняття собою: читайте книги, ходіть у кіно, зустрічайтеся з друзями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...