От хто в списку! Найбільш нестерпними жінками в сімейному житті визнано чотири знаки зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіаку жінок, з якими складно будувати сім’ю: вони можуть отруїти життя чоловікові своїм поганим характером. І хоча багато представниць цих астрологічних сузір’їв щасливі в шлюбі, деяким не вистачає сил впоратися зі своїми негативними якостями, передають Патріоти України.

Овен

Жінки-Овни відрізняються примхливим характером. Багато з них звикли домагатися поставленої мети криками і скандалами. Овни люблять домінувати. Причому їх контроль може виявлятися настільки тотально, що близьким стає страшно. Якщо з віком ці дівчата не порозумнішають і не стримають свій запал, то перетворять сімейне життя на справжнє пекло.

Рак

Дама-Рак не вміє контролювати свій гнів. Але це тільки півбіди. Ці жінки настільки злопам’ятні, що здатні роками нагадувати партнеру, як він її колись (коли вони були підлітками, а то і зовсім дітьми) образив. І навіть якщо чоловік тоді вибачився, а історія давно поросла бувальщиною, Рака це не зупинить. Він все пригадає. Жінка-Рак впевнена, що цей світ створений тільки для того, щоб її ображати. Її настрій складно передбачити, тому жити з нею, все одно що спати на пасивному вулкані.

Риби

На відміну від Раків, жінки-Риби спокійні і стримані. Вони не будуть кричати на чоловіка або бити тарілки, в нападах невмотивованої люті. Але вони немов відірвані від реальності, що теж не дуже добре.

Жінки-Риби люблять будувати повітряні замки, жити в своїх мріях, а якщо стикаються з реальними проблемами, то намагаються від них дистанціюватися. Вони намагаються уникнути не тільки конфліктів, а й типових обов’язків, які суспільство покладає на дорослу людину. Риби чекають, коли все вирішиться само собою або хтось все за них зробить.

Ось тільки в сімейному житті є речі, які вимагають участі обох партнерів. Шлюб не буде щасливим, якщо один з подружжя замкнеться в своєму повітряному замку, а інший буде тягнути все на собі.

Телець

Багатьом здається, що зі спокійних і врівноважених Тельців виходять відмінні дружини. Як би не так! Жінки-Тельці можуть бути дуже егоцентричним. І якщо партнер не буде приділяти їм достатньої уваги, почнуть мститися за байдужість. Тельці горді і непохитні у своїх рішеннях. Якщо така жінка щось вбила собі в голову, то сперечатися з нею марно.

Стабільність і врівноваженість представниць цього знака зодіаку межує з занудством: ці жінки опираються змінам і всьому новому. Звичайно, не всі жінки цих знаків зодіаку такі, але ці риси притаманні багатьом дамам і виражені в більшій чи меншій мірі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...