Оце щасливчики! Трьом знакам Зодіаку найчастіше щастить у лотереї: можуть виграти велику суму

Ви сподіваєтеся, що одного разу зумієте виграти джекпот? А чи думали ви, що астрологічний знак може вплинути на ваші шанси стати мільйонером, передають Патріоти України.

Австралійське дослідження склало рейтинг астрологічних знаків залежно від того, щастить їм чи ні в азартних іграх, пише Сosmopolitan.

Діва

На третій позиції перебуває знак Діви з 8,9% переможців. Вони методичні та дуже організовані. Можна з упевненістю сказати, що уродженці Діви мають особливі ритуали і грають систематично, тому часто і виграють.

Близнюки

На другому місці знак Близнюків із 9,9% переможців. Цей знак безстрашний і любить веселитися. Ігри – справжня пристрасть для них. Недивно, що вони люблять грати в лотерею і не бояться спробувати щастя.

Риби

На вершині п'єдесталу – Риби з 11,6% переможців. Такий результат передбачуваний. Риби – мрійники і найбільш інтуїтивний знак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...