Оце так фарт! Лише два знаки зодіаку купатимуться в грошах наприкінці березня

У другій половині березня своє фінансове становище зможуть покращити лише два із дванадцяти знаків зодіаку, передають Патріоти України. Хто ж ці щасливчики?

Знаки Зодіаку, яким пощастить наприкінці березня

Близнюки

Головна позитивна риса Близнюків у тому, що вони шукають роботу до душі, тому віддаються їй повністю. Вони люблять те, що роблять і хочуть це робити красиво. За словами астрологів, праця Близнюків, нарешті, буду гідно оцінена. Начальство зверне увагу на всю виконану роботу, за чим цілком може бути премія, надбавка або навіть підвищення. Гроші краще пустити на щось приємне та побалувати себе.

Рак

Представникам цього знаку Зодіаку астрологи обіцяють прибуток із несподіваного джерела. Цілком ймовірно, що гроші прийдуть від далекого родича, таємного шанувальника. Не виключені дорогі подарунки – квартира чи машина. Загалом Ракам нема про що турбуватися, фінансове становище якимось чином, але покращиться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...