Оце так фарт! Названо два знаки Зодіаку, для яких зустріч Нового 2022 року стане незабутньою

Названо два знаки Зодіаку, для яких зустріч Нового 2022 року стане незабутньою - today.ua

Всі ми знаємо, як зустрінеш Новий рік, так його й проведеш. На щастя, настання 2022 року не варто боятися двом знакам Зодіаку, яким астрологи обіцяють незабутню святкову ніч.Знаки Зодіаку, для яких зустріч Нового 2022 року стане незабутньою, передають Патріоти України.

Козеріг

На щастя зірки та планети зійшлися так, щоб у Козерогів усе складалося як слід. За словами астрологів, представники цього знака опинилися у чудовому становищі ще до настання 2022 року, оскільки їм супроводжує і Сонце, і Меркурій. Планети посилюю здібності, і допомагають приймати правильні рішення Козерогам. Меркурій посилює комунікативні здібності, а Сонечко загалом сприятливо впливає на особистість представників цього знака.

Напередодні Нового року окресліть план на наступний рік, і як ви зможете використати свої здібності для їх досягнення. У новорічну ніч вам вдасться виконати свої бажання, а також загадати нові, які стануть фундаментом для їх втілення в життя.

Стрілець

Представників цього знаку підтримують дві інші планети – Місяць та Марс. Вони відповідають за тверду чоловічу та ніжну жіночу енергію. Супутниця Землі посилює почуття та емоції, що дуже важливо для новорічної ночі – а тому, якщо гарненько налаштуватися на позитив, вже нічого не зможе цього змінити.

Але варто бути обережнішим, оскільки Марс посилює найгірші риси Стрільця – запальність та істеричність. Щоб не відбулося жодних сварок, важливо контролювати і себе, і ситуацію. Не втручайтесь у конфлікти, і краще промовчить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...