Оце так фарт! П'ять знаків Зодіаку накриє хвиля удачі в травні 2021 - збудуться найзаповітніші мрії

Відомий астролог Павло Глоба розповів, що найбільш вдалим останній місяць весни буде для Тельців, Львів, Овнів, Козерогів і Риб. Про це пише "Профіль", передають Патріоти України.

Овен

Для цих людей місяць буде виключно продуктивним. Вам потрібно докласти необхідних зусиль, щоб добитися великих успіхів в кар'єрі і в особистому житті.

Телець

В кінці весни ви зможете завершити старі проекти, а відносини з близькими, нарешті, налагодяться. В роботі для вас відкриються нові перспективи і горизонти.

Лев

У вас вірогідні конфлікти з другою половинкою через те, що занадто багато часу приділяється роботі. Ви повинні знайти компроміс і приділити час близькій людині. В цілому ж для вас буде успішний період.

Козеріг

Вам вдасться домогтися значних успіхів у кар'єрі. Особливо пощастить людям творчих професій і держслужбовцям.

Риби

Травень ідеально підходить для налагодження відносин з родиною. У вас вийде взяти найбільші висоти в кар'єрі, що дозволить створити фінансову подушку безпеки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...