Оце так фарт! Вересень 2021 стане часом успіху для шести знаків Зодіаку - має щастити в усьому

Перший місяць осені принесе удачу для деяких знаків гороскопу. Їм буде щастити в кар'єрі та любові. Астролог видання Femme Actuelle Astro Consult Марк Анхель розповів, до яких знаків будуть прихильні планети на початку вересня. Цими щасливчиками виявилися - Близнюки, Лев, Діва, Терези, Стрілець та Водолій, передають Патріоти України.

Близнюки

У вересні вам вдасться піднятися на вершину зірок і знайти славу. У вашому житті складуться ідеальні умови для похвали за заслуги, набуття впевненості й поліпшення іміджу. Добре управління бюджетом забезпечить стабільність і перекриє можливі проблеми на роботі.

Лев

Вересень – відмінний місяць, щоб одружитися, з'їхатися або почати новий роман. На роботі також очікується успіх у командній роботі – будь-яке об'єднання виявиться плідним і допоможе поліпшити фінансове становище.

Діва

У перший місяць осені у Дів випаде можливість отримання прибутку поза звичайною діяльністю. Як говорить астролог, найскладніший період у житті Дів позаду, і взагалі остання половина року обіцяє бути настільки ж щасливою, як і плідною. Якщо ви все ще шукаєте любов, вона може постукати у ваші двері через соціальні мережі.

Терези

На роботі нові союзники підвищать і прискорять вашу кар'єру. Ви зможете точно оцінити ситуацію і витягти з неї максимум користі. Вересень буде для Терезів жвавим місяцем, багатим насамперед новими та різноманітними враженнями.

Стрілець

Ваша сила переконання дозволить вам отримувати фінансову підтримку. Зверніть увагу на так зване "ретроградне" положення Юпітера, яке спонукає вас використовувати свій успіх для забезпечення майбутнього. Якщо щось піде не так, заощадження та інвестиції задовольнять ваші потреби.

Водолій

Вересень і жовтень стануть двома "ключовими" місяцями, здатними прискорити ваш бізнес і зробити кар'єрний ріст. Астролог радить проявити більше врівноваженості й сили переконань, щоб відстоювати свої інтереси. З 15-го числа вам вдасться прискорити у вашу користь завершення важливих переговорів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...