Оце так поворот! Які три знаки зодіаку очікують кардинальні зміни у липні

Відомий фахівець з карт таро Ольга Соломка склала свій прогноз на тиждень 12−18 липня. Трьом знакам зодіаку варто чекати кардинальних змін в житті, прогнозує таролог, передають Патріоти України.

Дівам потрібно приготуватися до різких поворотів в особистому житті і до переломних моментів у відносинах з близькими. Є ймовірність, що після бурхливого конфлікту всі його учасники вирішать припинити спілкування.

У житті Терезів теж все ближче безвихідна ситуація. До неї привела надмірна обережність, а тому і рішення знайдеться лише в тому випадку, якщо вдасться подолати страх.

Скорпіонам загрожують фінансові неприємності. Варто остерігатися аферистів і виявляти розумну обережність, коли йдеться про фінанси або цінне майно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...