Перелом у вересні та шанс на перемогу у лютому: Астролог спрогнозувала події на фронті у найближчі місяці

Астрологи передбачають події в Україні. Наприклад, за словами астролога Анни Єфремової 2023 стане для України "ковтком свіжого повітря і початком світанку". Вона вважає, що настає час добрих новин для України, передають Патріоти України.

У своєму телеграм-каналі Анна пише:

«Я як і ви чекаю від всесвіту хоч найменшого натяку на позитивний розвиток ситуації для моєї рідної, єдиної та найулюбленішої країни України!

І ось сьогодні вважаю, що це момент настав! Я бачу певні зміни в багатьох сукупних показниках для нашої країни і можу сказати точно, що 2023 рік для України стане ковтком свіжого повітря. І початком світанку.

Отже:

1. Захоплення Києва не станеться, щоб орки не робили!

2. Наприкінці вересня 2022 року відключиться вкрай несприятлива планетарна комбінація для України і настане переломний момент у війні! Але напруга зберігається до кінця 2022 року.

3. З 7-го лютого 2023 року Україна потрапляє під сприятливий вплив Юпітера і це дасть країні дуже добрі шанси у всіх починаннях. Це як благословення згори. І шанс здобути ПЕРЕМОГУ!

4. До лютого 2023 року навколо президента зберуться зрадники та маніпулятори, це для нього небезпечний період, оскільки ці упирі можуть спробувати повалити главу держави у будь-який спосіб! Наше завдання цього не допустити!"

Анна вирішила адресувати кілька слів і нашим ворогам.

«1. У 2023−2024 рік стане для росії вкрай складним, ізоляція, лиха, величезна ймовірність військового конфлікту всередині країни, економічна криза, велика смертність.
2. Ситуація в якій виявиться путін поетапно погіршуватиметься. У 2022 я смерті не бачу, але все, що з ним відбуватиметься пізніше, буде однозначно тільки йому на шкоду.»

Ганна вважає, що українцям, які виїхали з країни, повертатися ще рано і радить відкласти повернення до наступної весни або хоча б до пізньої осені. Усіх, хто залишився в країні, астролог закликає готуватись до складної зими

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...