Переломна дата буде у березні: Таролог повідомила, коли закінчиться війна в Україні

Таролог Ірина Клевер заявила, що війна в Україні незабаром завершиться. Однак російські окупанти все ще сподіваються отримати хоч щось і похвалитися успіхами на полі бою. Езотерик спрогнозувала подальший розвиток подій у країні, передають Патріоти України.

Фахівець з карт Таро повідомила, що країна-агресор запланувала нову ракетну атаку по українських містах. Ірина Клевер вказала, що зараз настав завершальний переломний етап у повномасштабній війні. Вона вважає, що РФ збирається обстріляти нашу територію ракетами С-400 та С-300. Зазначено, що рашисти вже погодили та обговорили дату. "А далі вони ще не думали", - пояснила Клевер.

За словами Ірини, Кремль у такий спосіб намагається змусити Україну до миру. Таролог запевнила, що наша країна зможе відбити масований ракетний удар, проте не обійдеться без жертв. Вона назвала їх неминучими. Проте криваві події наблизять закінчення війни.

Експерт наголосила, що Україна навесні відчує полегшення – це станеться після 25 березня. "Є переломний момент перший, другий, третій, а цей уже завершальний", - пояснила Ірина Клевер.

Таролог підтвердила слова колег про те, що 2023 року російсько-українська війна зійде нанівець. Ірина запевнила українців у тому, що Крим вдасться повернути. Однак це станеться не цьогоріч. Питання навколо території, захопленої російськими окупантами, вирішуватимуться довше

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...