Перемоги, гроші та відпочинок! Чотирьом знакам Зодіаку дуже пощастить - це станеться зовсім скоро

Близнюкам цей тиждень краще присвятити відпочинку, а Тельцям - спілкуванню з друзями та рідними. Стрільці отримають визнання, премії та інші винагороди, а Козероги - гроші. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 8-14 листопада і назвала щасливчиків. Детальніше читайте далі, зазначають Патріоти України.

Телець

Ваше щастя цього тижня – у душевному та продуктивному спілкуванні з друзями та рідними, коли ви відчуваєте те неймовірне тепло під час і звичних розмов, і невеликих вечірок, коли можете і поділитися наболілим, і відчути себе потрібними.

Близнюки

Тиждень підходить для відпочинку та повного відновлення сил. Найкращий варіант – дозволити собі тепле море, релакс, корисні для здоров'я профілактичні заходи десь на курорті чи й у себе вдома.

Стрілець

Надзвичайно успішний тиждень, коли вас просто переслідують перемоги, навіть у тих сферах, де ви не надто вправні та обізнані. Вам банально щастить – ви отримуєте визнання, премії та інші нагороди.

Козеріг

Грошей у вас цього тижня стає більше, і це чудовий привід перебувати у гарному настрої. Адже ви нині можете собі дозволити купити те, у чому собі відмовляли, а заодно потішити самолюбство, бо можете собі дозволити якісь коштовні речі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...