Перемоги ЗСУ та сильні обстріли там , де не чекали - гороскоп для України на вересень 2022

Гороскоп на вересень 2022 свідчить про те, що в перший місяць осені на фронті очікуються кардинальні зміни. ЗСУ поступово почнуть звільняти окуповані регіони, однак це буде складно. Про це розповіла на своєму Youtube-каналі таролог і екстрасенс Рубіна Цибульська, передають Патріоти України.

За її словами, окупанти можуть хаотично обстрілювати Україну. Причому "прильоти" будуть в тих регіонах, де їхня інтенсивність зараз не дуже велика. Також нашій країні передадуть нову зброю, яку ми довго чекали. Захисники України продовжать завдавати ударів по складах і базах окупантів.

Коли буде перелом на фронті

Наприкінці вересня очікуються кардинальні зміни у війні - українські захисники можуть почати звільняти захоплені росіянами території. "Наприкінці вересня очікуються особливі перемоги та успіхи ЗСУ", – сказала екстрасенс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...