Перетворюють коханих жінок на покірних рабинь: Три знаки Зодіаку, які на перший погляд здаються "втіленням мрій"

Деякі чоловіки не вміють вибудовувати здорові стосунки зі своїми обраницями, воліючи насолоджуватися своєю владою. Астрологи розповіли, хто з чоловіків за знаком Зодіаку пригнічує других половинок. Про це повідомляє Mixnews, передають Патріоти України.

Козеріг

Зазвичай успішні, впевнені і тверді у своїх намірах чоловіки. Багато жінок на це клюють, але незабаром відчувають повну байдужість з боку коханого. Для Козерогів набагато важливіше будувати кар'єру та покращувати матеріальний стан, ніж думати про почуття будь-кого. При цьому вони вважають, що витрачати час і гроші на красиві залицяння марно. Вони вимагають від жінки дотримання ідеального порядку в будинку та забороняють їй скаржитися на труднощі.

Овен

Харизматичні, владні, сповнені впевненості у собі, вони легко привертають увагу протилежної статі. Вони зазвичай вважають за краще не зв'язувати себе стосунками, а якщо це і трапляється, то починають пригнічувати обраницю. Овни завжди ухвалюють рішення самостійно, не враховуючи інтереси інших людей. Вони ніколи не дадуть дамі серця висловити власну думку і впливати на прийняття рішень.

Терези

На першому етапі відносин Терези - втілення дівочих мрій. Вони ніжні, романтичні, дбайливі, готові носити даму на руках і засипати подарунками. Проте трохи пізніше вони показують свою справжню натуру: перетворюються на невпевнених хлопчиків, які постійно скаржаться на життя. Більше того, у всіх невдачах вони звинувачують саме жінку, чим постійно зачіпають її почуття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...