Перевірте, чи не в списку! Ці знаки зодіаку перебувають в епіцентрі небезпеки через ретроградний Меркурій

Як відомо, останній цикл ретроградного Меркурія цього року розпочнеться вже 29 грудня. З цього дня і до 18 січня знаки зодіаку можуть переслідувати невдачі. Але на деяких чекає і справжня небезпека, передають Патріоти України.

Діва

Дівам потрібно уникнути прийняття важливих рішень, продажу або покупки чогось дуже дорогого, підписання важливих документів. Подібні дії можуть стати причиною серйозних репутаційних і фінансових втрат. Зірки кажуть, що будь-який необдуманий вчинок в бізнесі може закінчитися банкрутством.

Скорпіон

По п'ятах за Скорпіоном ходять неприємності зі здоров'ям. У період ретроградного Меркурія їх може турбувати шлунок, боліти серце, також великий ризик отримати серйозну травму - перелом кінцівки.

Астрологи радять з 29 грудня по 18 січня бути дуже акуратними і не наражати свій організм на небезпеку.

Козеріг

Козероги можуть щось собі зламати або отримати сильний удар. Травма буде пов'язана з виконанням фізичних завдань - тренуваннями, поїздками, походами кудись, екстремальними розвагами, знаходженням в не дуже безпечних місцях.

Риби

Представників цього знака Зодіаку в період ретроградного Меркурія можуть турбувати старі травми. Зірки кажуть, що може бути ускладнення якоїсь хвороби, яке призведе до лікарняної палати і навіть може виникнути потреба зробити операцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...