Перевірте себе! Якими ви будете в старості - цікавий гороскоп і з гумором

Дивно, але знак одіаку впливає на те, якими ви будете в старості, передають Патріоти України.

Гороскоп веселий і з гумором. Читайте, посміхайтеся, впізнавайте себе. Адже так цікаво дізнатися-які безумства ми творитимемо в старості. Однак, пам’ятайте, незважаючи на зірки, ми самі творці своєї долі. Нехай наша доля буде до нас прихильна!

Овен

Овни вважають за краще не помічати віку, живуть одним моментом, не думають, що їх чекає завтра. Їх бадьорість духу до похилого віку підтримує енергію молодості. Може, років в 60 Овен і не буде носити «косуху», але захоплюватися мотоциклами не перестане. Причому робитиме це з тим же завзяттям і енергією, що і раніше.

Телець

Тельці обожнюють як слід поїсти – часом навіть занадто добре – з цієї причини з віком вони нерідко набирають зайву вагу. З роками вперті Тельці стають псuхoлогічно і фізично ще менш гнучкими. Проте, у них хороша витривалість, і, навіть не дивлячись на хвoрoби, жити вони будуть довго.

Близнюки

Близнюки бачать в юності мету і поступово йдуть вперед, не маючи наміру з роками сповільнюватися. Не варто сподіватися, що близнюк раніше прийде додому з роботи. Ви не побачите їх навіть в літньому віці відпочиваючими, розваленими перед каміном. Кар’єрне зростання близнюка триватиме до пенсії і, якщо буде можливість, після.

Paк

Рaки можуть бути двох видів: ті, хто не подорослішає ніколи, і ті, хто любить в старості піклуватися про оточуючих, немов Мати Тереза. Рaку, як і Лeву, дуже хочеться, щоб оточуючі поважали його «благородну сивину». З Рaків виходять «класичні» дідусi і бабусі, якими їх бачити хоче більшість дітей.

Лев

Леви поблажливі і поважні за своєю природою, з роками це буде проявлятися все сильніше. До старості це вже вельми спокійні, досвідчені, величаві і трохи оброслі зайвими кілограмами особистості. Їм буде все більше хотітися поваги, авторитету іноді навіть поклоніння. Лев мріє бути зразком для наслідування, тому він постарається досягти головних життєвих цілей якомога раніше.

Діва

Багато Дів з віком починають все більше негативно сприймати навколишній світ, особливо, якщо дозволять прогресувати схильності до критики. Вони обожнюють підтримувати себе у відмінній формі і доброму здоров’ї, постійно знаходяться на шляху вдосконалення роботи мозку, тому зустрічають старість, як правило, підтягнутими джентльменами і леді, нехай і дещо строгими, але дуже розумними.

Терези

Терезів завжди турбує зовнішність, тому вони спробують піти на будь-які заходи, щоб якомога довше запобігати появі зморшок на обличчі і зайвих кілограмів. Як правило, їм це вдається. І навіть у вісімдесят років Терези переконувати оточуючих будуть, що їм ще й сорока немає.

Скорпіон

Скорпіони стають до старості величними і представницькими. Вони люблять думати про себе, немов про філософів, які накопичили достатньо мудрості з роками, та й на самому ділі це правда. Але, на жаль, люди похилого віку скорпіони дуже часто стають надто зацикленими на особистих переконаннях і цілях, аж до нав’язливості і впертості.

Стрілець

Як і Овни, Стрільці усіма силами не бажають думати про старість. Часом у них перетворюється це в нав’язливу думку, і вони починають оточуючих дошкуляти питаннями про власний орієнтовний вік, сподіваючись отримати пару-трійку компліментів. Втім, похвала зазвичай виправдана, адже Стрільці, незважаючи на небажання доглядати за собою, примудряються зберегти сeксуaльнiсть і привабливість до глибокої старості.

Козеріг

Для Козерогів час як би тече у зворотнiй бік. Козероги вже наpoджуються «маленькими дідусями», серйозними не по роках, мудрими і відповідальними, але в їхньому харaктері у міру дорослішання додається все більше дурощів і дитячість, і Козероги до старості вже ведуть себе як абсолютні діти.

Водолій

Водолії в дитинстві, як і Козероги, дуже серйозні. З роками водолії стають все більш ексцентричними, перестають цікавитися думкою оточуючих, і в 80 років можуть вести себе так, як їм заманеться.

Pиби

Риби панічно бояться старості, того, що ще стільки не прожито, не зроблено, не виконана! Риби часто знаходять час, щоб підвести підсумок етапу життя, підрахувати накопичення, порівняти баланси. Але чим менше риби будуть хвилюватися на цей рахунок, тим довше і щасливіше проживуть, адже ніщо так не вкорочує життя, як постійне занепокоєння.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...