"Перші кроки почнуться...": Астрологиня передбачила, коли закінчиться війна в Україні

Астрологиня та тарологиня, відаюча Ма Ірина назвала подію, після якої може закінчитися війна в Україні. Про це вона сказала на ютуб-каналі "Мій світ", передають Патріоти України.

Астрологиня зазначила, що війна в Україні може закінчитися домовленостями.

"Якщо раніше ми говорили, що має статися щось колосальне, щоб війна закінчилася, я зараз такого не бачу. Одна карта за іншою йде про домовленості. Війна закінчиться тоді, коли буде знайдено баланс, який вигідний одній стороні та іншій", – сказала відаюча Ма Ірина.

Вона зазначила, що "відбудеться якийсь процес, хтось збереться і вони знайдуть дуже цікавий вихід". Вона зазначила, що цей вихід буде не комфортний ні для України, ні для Росії.

"Так, це буде цього року. Перші кроки почнуться в цьому році. Це не буде завершення, але перші кроки", – сказала вона.

Вона додала, що 2025 року ситуація зміниться і можуть бути реальні результати переговорів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...