П'ять знаків зодіаку сьогодні мають шанс повернути у своє життя успіх: Гороскоп на 8 червня

8 червня – день випробувань для особистих і ділових стосунків. Не сваріться з людьми, взаємини з якими для вас важливі. Про церозповіла астрологиня Олена Максимова.

"Проблеми вдасться подолати завдяки взаємній довірі й підтримці, - говорить астрологиня. – Цінуйте давніх друзів і перевірених партнерів. Не час шукати нових ділових контактів. Співпраця не складеться. Зачекайте з планами щодо розширення бізнесу. Більше часу проводьте з дітьми. Вони потребуватимуть моральної підтримки з боку дорослих. До кінця цього тижня слід відмовитися від великих покупок. Це будуть невдалі витрати. П'ять знаків мають шанс повернути у своє життя успіх та гроші. Щасливчиками себе відчують Тельці, Леви, Терези, Скорпіони та Риби. Якщо не проґавити свій зоряний час, зумієте знайти хороше місце роботи. Продемонструйте свої здібності, не соромтеся просити про допомогу і починати навчання, скільки б років вам не було".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Самовпевненість і бажання змінити все навколо спонукає вас працювати вдвічі більше. Вам довірятимуть. Зможете згуртувати навколо себе колектив однодумців і збільшити заробіток компанії в кілька разів. Премії не забаряться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не надійтеся на удачу. Наполегливо працюйте, аби здобути бажане. Ганебний вчинок близької людини може надовго відштовхнути вас. Не приймайте остаточних рішень. Дайте коханим другий шанс.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бракуватиме терпіння. Виховання малечі доручіть партнеру. Не варто брати шлюб. Ці стосунки будуть сповнені таємниць та інтриг. Нагадають про себе проблеми зі шлунком. Покращать самопочуття чаї з льону і жовчогінні настоянки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Якщо щось не вдається, зачекайте до наступного тижня. Робота піде як по маслу. Не довіряйте надто щедрим обіцянкам. Розраховувати на кар'єрне зростання марно. Вдало пройдуть операції купівлі-продажу. Можна придивлятися нову квартиру чи авто.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей у гаманці побільшає. Важко буде домовитися про співпрацю. Люди не дотримають слова. Дратуватиме все навколо. Прийміть заспокійливу ванну, робіть дихальну гімнастику. Через зміну погоди відновляться ревматичні болі у суглобах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Надійде грошова винагорода. Зустрічатимуться люди із золотими руками. Скористайтеся цим сповна. Запрошуйте додому майстрів з ремонту. Вони зроблять будинок затишним і красивим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Новини принесуть багато болю і розпачу. Більше часу проводьте біля землі. Сійте петрушку, руколу і базилік. Знижується гострота зору. Погоджуватися на лазерну операцію краще у суботу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не спішіть писати заяву на звільнення. Краще взяти відпустку та добре все обдумати. Ви погано спатимете. Медитуйте, читайте, слухайте приємну музику. Піднімуть настрій нова сукня чи купальник.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Залишайтеся мудрими і терплячими. Тоді вас оминатимуть неприємності. Проведіть роботу над помилками у фінансових питаннях. Не варто купувати мультиварки та холодильники, грилі та сушки для фруктів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Працюйте якомога більше, самовдосконалюйтеся і відкривайте світу себе. Все, що встигнете у цей період, годуватиме наступні пів року. Розберіться з думками і планами на майбутнє.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані тривожитимуться через дрібниці, на які ви не звертаєте увагу. Спробуйте заспокоїти та обійняти милих. Фрукти вкотре подорожчають. Та це не привід відмовляти собі у вітамінах.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Придивляйтеся до пропозицій, які принесе цей день. Від ваших рішень багато що залежатиме. Не засиджуйтеся вдома і не зациклюйтеся на дрібницях. На активних і цілеспрямованих чекає успішне і плідне літо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...