А ви у списку? П'ять знаків Зодіаку відмінно справляються з ремонтом - руки у них ростуть звідки треба

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, у чоловіків-представників яких робота горить у руках. Хазяйновитими виявилися Овни, Діви, Терези, Козероги та Водолії. Про це пише sunhome.ru, зазначають Патріоти України.

Овен

Овни обожнюють майструвати та все нове хапають на льоту. Також вони прагнуть бути першими у всьому, це стосується й облаштування будинку. Від власноручного ремонту водопровідного крана у представників цього знака підвищується самооцінка.

Діва

Народжені під цим сузір'ям досить ліниві, щоб не займатися домашніми справами. Але заради економії вони можуть зробити ремонт у квартирі своїми руками. Кращою мотивацією робити щось самостійно для них служить відсутність коштів.

Терези

Плюсом Терезів є завзятість. Також вони мають здатність робити все "на відмінно" з першого разу, правда це може зайняти деякий час. Така особливість подобається жінкам.

Козеріг

Улюблена приказка педантів-Козерогів - хочеш зробити щось добре, зроби це сам. Природжений перфекціонізм змушує їх грунтовно підходити до будь-якого питання. Тому вони вдумливо вивчають теорію, а потім переходять до практики.

Водолій

Представники цього знака часто виконують роботу поспішно і неуважно. Однак завдяки інтуїції, часто результат виявляється гідним. Варто відзначити, що Водолії люблять купувати інструменти на всякий випадок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...