П'ятниця 13-те. Що, кому обіцяє перша містична дата року. Гороскоп для всіх знаків зодіаку

13 січня не вірте у кохання з першого погляду. Поруч з вами будуть хитрі та підступні люди. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бракуватиме сил для виконання важкої фізичної роботи, - говорить астрологиня. – Попрацюйте головою. День сприяє інтелектуальним заняттям. Розпочинайте вивчення іноземних мов. Оволодівайте роботою на комп'ютері. Варто складати плани на майбутнє. Їм судилося здійснитися. Не час приймати пропозиції на нову посаду. Дайте собі час на те, щоб добре все обдумати. Звернення до керівництва краще відкласти на наступний тиждень. Цього дня шефи будуть відмовляти підлеглим. Невдалим буде і знайомство з родичами коханих. Справити приємне враження не вдасться. Маємо першу містичну дату у році. Цього дня не варто освідчуватися у коханні і пропонувати комусь руку і серце. Не раз пошкодуєте про своє рішення. Утримайтеся від подачі заяви до суду. Стежте за людьми, які з'являються у вашому оточенні. Стережіться тих, хто намагається справити враження".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будете схильні до депресії. Час взяти відпустку і подумати над майбутнім. Кохані і рідні дарма намагатимуться підняти вам настрій. Шукайте способи усамітнитися, але не забувайте про бажання близьких.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Змиріться із перепонами. Розв'язати самотужки усі проблеми не вдасться. Не поспішайте виконувати накази начальства. Їх переглядатимуть кілька разів протягом тижня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримайтеся від критики на адресу дітей. Зараз вони потребують ваших порад. Переберіть речі у шафі. Позбудьтеся того, що не носите роками. Визначтеся зі своїми бажаннями, щоб не стати епіцентром пліток.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зачекайте із розповсюдженням сенсаційних новин. Вони виявляться вигадкою. З'ясовувати стосунки не час. Призначайте побачення. Говоріть милим про свої почуття.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відкладіть покупку генераторів. Не варто обирати вживане авто. Торговельні операції пройдуть невдало. Прислухайтеся до своїх бажань. Радуйте себе та близьких приємними несподіванками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вам обіцятимуть високі заробітки, але всієї суми не отримаєте. Не дозволяйте себе обманути. Попросіть коханих залишити вас на самоті. Якщо стосунки зайшли у глухий кут, візьміть паузу для роздумів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кохані будуть надто зайняті собою. Їх уваги вам бракуватиме. Стримуйте роздратування. Ніч примирить будь-які непорозуміння. Залишайтеся пристрасними та вірними одне одному.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почастішають випадки побутових аварій. Вчасно ліквідовуйте несправності у домі. Утримайтеся від участі у вечірках і корпоративах. Настає час для усамітнення і самозаглиблення. Після 20 січня є шанс зустріти свою пару. Знайдуться люди, варті ваших почуттів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто давати заставу за нерухомість та авто. Гроші будуть втрачені. Щоб заробити додаткову копійку, затримайтеся допізна на роботі. Подавайте нужденним. Залишайтеся чуйними до чужої біди.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не дозволяйте собі лінуватися. Шукайте додаткову роботу, навчайтеся та удосконалюйте свої професійні знання. Не дивуйтеся змінам у поведінці коханих. Вони вкотре почнуть завойовувати вас, бо бажають взаємності та прихильності.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не бажано відкривати магазин, реєструвати підприємство. Ці проєкти виявляться недовговічними. Зачекайте з ремонтом та купівле нерухомості. Уникайте позашлюбних зв'язків. Швидкоплинне задоволення завершиться розлученням.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Від подій цього дня залежатиме ваше найближче майбутнє. Ви самі створюєте вакуум навколо себе. Самотою жити не затишно. Не відштовхуйте вірних партнерів. Не знаходьтеся довго у гарячій ванній. Перегріватися вам зараз не можна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...