П'ятьом знакам зодіаку сьогодні посміхаються зорі: Гороскоп на 24 січня

24 січня – це день винахідників та експериментаторів. Не варто зволікати з прийняттям рішень. Зірки сприятимуть рішучим. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дослухайтеся до своєї інтуїції, - говорить астрологиня. – Вона допоможе прийняти правильне рішення. У разі потреби запишіться на прийом до лікаря. Саме цього дня будуть поставлені точні діагнози. Розпочніть курс оздоровчих процедур. Тіло добре відреагує на турботу про нього. Підвищується плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині. Виявляйте турботу про близьких і нужденних. Вчасно озвіться на прохання про допомогу. Задовольніть свої естетичні потреби. Малюйте, слухайте музику, створюйте красу своїми руками. Приділіть більше часу вихованню дітей. Не примушуйте їх до чогось. Вчіться домовлятися і чути одне одного. Цього дня варто змінювати роботу і шукати курси для підвищення кваліфікації. Багатшими та щасливішими мають шанс стати Тельці, Терези, Козероги, Водолії і Стрільці".

Овен (21 березня – 20 квітня)

солідні втрати. Не позичайте гроші знайомим. Зруйнуєте дружбу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Упевнено рухаєтеся в напрямку, який собі обрали. Обставини складатимуться на вашу користь. Мудрості і наполегливості вистачить, аби не схибити і проігнорувати провокації.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не беріть на себе додаткових обов'язків. Важко буде дотриматися обіцянок. Допомагайте порадами, але не присвячуйте іншим свої час і сили. Утримайтеся від великих витрат.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вівторок принесе очікуваний заробіток. Побільшає залицяльників. Дякуйте за увагу і не відштовхуйте людей, які захоплюються вами. Відкриєте у собі нові творчі здібності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...