П'ятьом знакам зодіаку таланитиме цими вихідними: Гороскоп на 8-9 квітня

8-9 квітня не давайте волі емоціям. Залишайтеся зібраними та повними сили і відваги. Від кожного з нас залежить, яким буде "завтра", розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями будуть прокидатися темні сторони людської натури, - говорить астрологиня. – Перш за все це стосується жінок. Заздрість, ревнощі, образи, безпідставні підозри можуть зіпсувати вихідні. Стримуйте свої емоції. Не поспішайте задовольняти власні забаганки. Особливо якщо вони виникли через заздрість до чужого успіху чи власності. Необачним словом чи дією можна легко цими днями нажити собі ворогів. Відмовтеся від гучних вечірок. Вони пройдуть невдало. Вкрай несприятливий час для пошуку своєї пари. Будь-які романтичні плани краще відкласти до наступних вихідних. Дотримуйтеся посту. Сходіть до церкви. Це дні роздумів і пошуку власного призначення. Гроші йтимуть до гаманців Тельців, Терезів, Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв. Ці знаки можна віднести до п'ятірки найбагатших".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви мало що встигатимете, бо постійно догоджатимете іншим. Не ламайте свої плани на догоду коханій людині. Можлива поява флюсу. Запальні процеси у яснах розвиватимуться швидко. Не зволікайте з лікуванням. Завітайте до стоматолога.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Куплена електроніка служитиме недовго. Насторожено ставитиметеся до всього нового. Проблеми з'являтимуться там, де не чекали. Знаходячись під впливом партнера, не забувайте і про власні інтереси.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

З пошуками нової роботи треба зачекати. Вигідних пропозицій не отримаєте. Проведіть ці вихідні на дачі. Відпочинок на природі допоможе відновити сили. Якщо турбує безсоння, не читайте перед сном новини та відмовтеся від перегляду бойовиків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це дні марних сподівань. Годі мріяти. Пора діяти. Досить відкладати на завтра те, що треба зробити сьогодні. Не бійтеся і впевнено рухайтеся до своїх цілей. Ви можете більше за інших, тому залишите далеко позаду усіх конкурентів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини. Це заважатиме реалізації особистих планів. Зумійте прямо і чемно відмовити. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті. Прийміть розслаблюючу ванну.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Надовго попадете під залежність від кредитора. Попийте чаю з медом після вечері. Це допоможе зняти денне напруження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не беріть на себе обов'язки інших людей. Ви ледве встигатимете виконати свої. Більше часу присвячуйте хобі. Це дозволить вам відволіктися від проблем. Беріть з собою на роботу домашні страви. Відмовтеся від фаст-фуду, аби не нагадали про себе шлункові розлади.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви не знатимете скрути. Гроші надходитимуть з різних джерел. Частину з них краще перевести у валюту та заощадити. Зараз ви як ніколи близьку до своєї мрії. Вдасться зробити ремонт мрії, купити житло чи авто.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Скорегуйте графік своєї роботи так, аби якомога більше встигнути до обіду суботи. Звільніть вечір для зустрічі з друзями і родиною. Прикусіть язик, коли захочете образити коханих. За це можете дорого поплатитися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Проведіть розвантажувальні дні. Їжте переважно овочі та фрукти. Не слід доводити комусь свої переконання. Ви помилятиметеся і через це підірвете власний авторитет.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На вас перекладуть відповідальність за вчинки інших людей. Не беріть на себе додаткових обов'язків. У душі боротимуться сумніви і сподівання. Поговоріть з коханими відверто, аби швидко усе з'ясувати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не позичайте людям гроші. Борг повертатимуть довго. Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Не варто купувати речі, без яких можна обійтися.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...