Підійде навіть одяг певних кольорів: Астрологи назвали талісмани для всіх знаків Зодіаку на 2022-й рік

Астрологи назвали обереги, які залучать удачу у 2022 році для кожного знака зодіакального кола. Про це пише Slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

Фахівці рекомендують носити одяг фіолетових відтінків, який допоможе втілити в реальність мрії. Корисні зв'язки зав'яжуться за допомогою чароїту.

Телець

Тільцям у 2022 році підійде зелена гама в одязі, що гармонізує спілкування. Яшма загострить інтуїцію та допоможе приймати правильні рішення.

Близнюки

Близнюкам не завадить амулет з поверхнею, що відбиває, це може бути кишенькове дзеркальце, вироби з металу і срібла. А циркон як талісман покращить самопочуття і посилить енергетику.

Рак

Одяг відтінків води в рік Водяного Тигра подарує Ракам внутрішню гармонію, а талісман із бірюзи допоможе впоратися зі справами та втілити у життя плани.

Лев

Астрологи рекомендують Левам у 2022 році поставити на робочий стіл фігурки хижих тварин: лева, кажана, пантери. З мінералів підійдуть котяче око, турмалін чи онікс.

Діва

Щастя в особистому житті буде простіше знайти, якщо використовувати жовто-зелені відтінки в різних речах плоть до постільної білизни. Талісманом року стане цитрин, також добре поставити на робочий стіл кришталеву друзу.

Терези

Зберігати гармонію Терезам допоможуть фігурки власного знаку з міді або бронзи. Як мінерал-талісман варто вибрати кварц або родоніт, які підкажуть правильні рішення.

Скорпіон

Сині кольори в одязі допоможуть Скорпіонам бути розважливими та не поспішати, фігурки або малюнки блискавки стануть захистом від ворогів, а лазурит чи гранат будуть добрим талісманом.

Стрілець

Фігурки коня, гепарда або випущеної стріли допоможуть встигати за можливостями, що відкриваються, а енергетика чорних перлів і гематиту відновить запаси енергії.

Козеріг

У 2022 році Козерогам принесуть успіх фігурки міфічних тварин: сфінкса або химери. А налаштуватися на позитив і не схибити допоможуть талісмани з халцедону, оніксу або опала.

Водолій

Холодні відтінки в одязі налаштують Водоліїв на більш раціональне мислення. Як талісман підійде кришталь - мінерал істини, - а також діамант, що притягує багатство і відсіює токсичних особистостей.

Риби

Астрологи радять Рибам у 2022 році завести горщик із рослинами, що плетуться, енергетика яких допоможе підлаштовуватися під обставини, а малахіт подарує енергію прориву та захистить від недуг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...