Підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості: Місячний календар на жовтень 2021 - дізнайтеся, що буде з вами

У цей місячний період Всесвіт буде всіляко випробовувати на міцність, посилаючи випробування і спокуси. Важливо вміти правильно тлумачити знаки долі і тоді зможете осідлати коня удачі. Керуйтеся підказами інтуїції, внутрішній голос рідко помиляється, зазначають Патріоти України.

1 жовтня 2021 року, 25 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Може здатися, що всі випадковості цього дня - просто збіг обставин. Однак потрібно сприймати це як знак, згори. Інтуїція в цей день загостриться, і прислухатися до свого внутрішнього голосу буде вельми корисно. Вона допоможе знайти відповіді на питання і розгадати секрети. Проблеми вирішаться легко, якщо ви докопаєтеся до суті.

2 жовтня 2021 року, 26 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

У 26 місячну добу почуття заздрості може виявитися руйнівним. Не варто дозволяти йому накрити себе з головою. Краще рішення - направити його в конструктивне русло і спробувати змінити будь-якої аспект вашого життя, який турбує вас найбільше. Ви зможете досягти успіху, якщо приручите свою внутрішню "жабу".

3 жовтня 2021 року, 27 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Інтуїція і розум в цей день зіллються в одне ціле. Ідеї, які з'являються у вашій голові, можна сміливо втілювати в життя. Ви сповнені енергії і натхнення. Саме час зайнятися пошуком прихованих талантів. Спробуйте нове заняття, можливо, воно стане довгостроковим захопленням.

4 жовтня 2021 року, 28 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Енергія творення просто витає в повітрі і обіцяє відмінний день. Не варто зациклюватися на похмурих думках. Озброївшись оптимізмом і позитивним настроєм можна звернути гори. Сприятливий день для спілкування і нових знайомств. Вас чекають зустрічі з цікавими співрозмовниками.

5 жовтня 2021 року, 29 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Підвищена чутливість цього дня може спровокувати конфліктні ситуації і сварки. Життєва енергія буде низькою, можливі різкі перепади настрою. Багато хто може відчути гостру меланхолію і навіть депресію. Постарайтеся провести цей день на самоті або максимально обмежити контакти з оточуючими. У цей день активізуються енергетичні вампіри.

6 жовтня 2021 року, 30 місячна доба з 06:05, 1 місячна доба з 14:06

Молодик в знаку Терези

В останній день місячного циклу удача буде супроводжувати тим, хто зберігає бадьорість духу і вірить, що в житті є місце незвичайним подіям. Молодик - перший місячний день - буде відзначений активністю. Але не варто виконувати поставлені завдання в поспіху, це може привести до помилок і прикрих прорахунків.

7 жовтня 2021 року, 2 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Терези

Досить пасивний день, однак це зовсім не означає, що потрібно сидіти склавши руки або плисти за течією. Проявивши активність, можна домогтися успіхів. А підключивши винахідливість, вони будуть просто приголомшливими. Не варто вплутуватися в ризикові заходи і авантюри.

8 жовтня 2021 року, 3 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Скорпіон

Впевненість у власних силах і напористість в досягненні поставлених цілей неодмінно будуть винагороджені. Ви зможете легко вирішити виникаючі проблеми. Інтуїція загострюється - деякі можуть відчути і побачити недоступне. День осяянь.

9 жовтня 2021 року, 4 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Скорпіон

Двоїстий день. Деякі можуть відчути прилив сил і бадьорості і всі справи будуть ладитися. Але може вийти і так, що все піде шкереберть. Кращим рішенням дня буде залишатися самим собою. Від себе не сховаєшся, навіть під найкрасивішою маскою.

10 жовтня 2021 року, триває 4 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

День буде наповнений енергією, проте люди будуть відчувати її по-різному. Одні - сповнені рішучості лущити проблеми, як насіння. Інші, навпаки, будуть схильні до перепадів настрою і меланхолії. Поспішність у прийнятті рішень може зіграти злий жарт, тому ретельно обмірковуйте кожен крок.

11 жовтня 2021 року, 5 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

Цей місячний день благоволить творчим особистостям. Час творити і створювати прекрасне. Спробуйте почати вести щоденник або зайнятися малюванням, це допоможе не тільки звільнити внутрішню енергію, але і привести думки і почуття в порядок. Добре провести день наодинці з собою. Ви зможете краще зрозуміти з ким з людей у вашому житті прийшов час попрощатися.

12 жовтня 2021 року, 6 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

Шоста місячна доба будуть наповнені гармонією і спокоєм. Не виключені життєві випробування. Від того, як ви сприймаєте світ навколо себе, залежить чи впораєтеся ви з негараздами. Життя засяє новими фарбами для тих, хто ніколи не втрачає позитивного настрою.

13 жовтня 2021 року, 7 місячна доба, перша чверть з 06:28

Місяць в знаку Козеріг

Плітки і критичні зауваження про інших можуть в майбутньому повернутися до вас бумерангом. Поширюючи чутки ви даєте потужну зброю в руки злим силам і вона неодмінно буде використана проти вас. У цей день краще залагодити конфлікти і піти на мирову.

14 жовтня 2021 року, 8 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

Енергетично сильний день. Покаяння і очищення підуть на благо тільки в тому випадку, якщо вам вдасться досягти гармонії з самим собою. Необхідно пробачити себе за свої проступки. У цей день церква відзначає велике свято.

15 жовтня 2021 року, 9 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

У цей день місяць може підкинути ситуації, які будуть вимагати продуманого рішення. Розібратися в них відразу не вийти. Роблячи кроки по врегулюванню питань, проявляйте обережність в діях. Інтуїція сьогодні - панянка ненадійна, керуйтеся розумом.

16 жовтня 2021 року, 10 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Консервативний підхід до вирішення сформованих ситуацій принесе максимальний успіх. Не варто відходити від наміченого плану, однак це не означає, що різноманітність може нашкодити. Варто пам'ятати про те, що традиції пов'язують нас з минулим. А без нього неможливе майбутнє. День сприяє новим починанням, проте важливо визначитися яким буде ваш шлях.

17 жовтня 2021 року, 11 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Супутниця Землі сьогодні може бути не в настрої. Це можуть відчути навіть самі врівноважені і спокійні люди. Разом з небесним світилом "качати" буде всіх. У цей день варто проявити активність. А ось її результат буде залежати тільки від вас.

18 жовтня 2021 року, 12 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Дванадцятий день наповнений умиротворенням. Він допомагає знайти душевну рівновагу і відкрити серце прекрасному. Прислухайтеся до своїх відчуттів, вони підкажуть правильний напрямок. Не забувайте, Всесвіт відповідає вдячністю на подяку.

19 жовтня 2021 року, 13 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Овен

Тринадцятий день місячного циклу наповнений сюрпризами. Але не завжди хорошими. Хтось може збитися з наміченого шляху, комусь пощастить відкрити таємницю світобудови. Енергія космосу наповнює душу і розум. Однак важливо проявляти обережність і діяти продумано.

20 жовтня 2021 року, 14 місячна доба

Повний місяць в знаку Овен

У цей день Всесвіт надає шанс виправити помилки і зробити правильні висновки з обставин, що склалися. 14 місячна доба ідеальний день для того, щоб докласти всіх зусиль і змінити хід ситуації в позитивне русло.

21 жовтня 2021 року, 15 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Тілець

У цей день всі темні помисли вийдуть на світ. Місяць як ніколи сприятиме цьому. Свої таємні бажання буде важко приховати. Тому дуже важливо стежити за тим, якого роду думки рояться в нашій голові – світлі або темні. Від цього може залежати майбутнє.

22 жовтня 2021 року, 16 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Тілець

Цей день наповнений позитивом і світлою енергією. Багато хто може відчути, немов гора впала з плечей і вантаж проблем і зобов'язань більше не обмежує вас. Настав час видихнути з полегшенням. Присвятіть себе відпочинку і побалуйте душу і тіло приємними моментами.

23 жовтня 2021 року, 17 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

День радості і веселощів. Послабте контроль і дозвольте собі плисти за течією, насолоджуючись кожною хвилиною. Проведіть день в приємному спілкуванні з друзями або рідними. Відвідайте світський захід або вирушайте на побачення.

24 жовтня 2021 року, 18 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

Сьогодні несподівана здогадка або відкриття може осяяти ваш розум. Не варто покладатися на допомогу оточуючих, візьміть все в свої руки і розраховуйте тільки на себе. Хороший день, щоб розібратися в собі. Ваші почуття і помисли визначать подальший напрямок, важливо правильно себе налаштувати.

25 жовтня 2021 року, 19 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

Цей день буде не з легких і випробує вас на міцність. Дрібні негаразди і накопичені проблеми виникають не просто так. Таким чином Всесвіт хоче упевнитися, що всі її дари ви використовуєте раціонально і на благо. Озброївшись цілеспрямованістю, ви з легкістю пройдете цей непростий іспит.

26 жовтня 2021 року, 20 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

Вдалий у всіх сенсах день. Позитивна енергія двадцятих місячної доби подарує вам натхнення і легкість. Не варто затьмарювати цей день, вплутуючись в дрібні суперечки і розбіжності. Проведіть його з рідними за улюбленим дозвіллям.

27 жовтня 2021 року, 21 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

Без минулого не було б майбутнього. Сьогодні необхідно уповільнити життєвий темп і задуматися про минулі помилки. Виправити їх, звичайно ж, не вийде, а ось переосмислити і вибрати вірний шлях – найкраще, що ви можете зробити.

28 жовтня 2021 року, 22 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

У цей день необхідно спробувати завершити всі поточні справи і втілити намічені плани. Не відкладайте вирішення проблем в довгий ящик, інакше вони загрожують затягнутися. День пошуку внутрішньої гармонії. Приймайте рішення, ретельно їх обдумавши.

29 жовтня 2021 року, 23 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Загадковий Місяць вступить в коаліцію з Всесвітом і буде підкидати всілякі випробування. У цей день кращою тактикою буде не піддаватися спокусам і твердо стояти на своєму. Удача неодмінно буде на вашому боці, якщо ви зможете переконати цих двох впертюхів в своїй силі духу.

30 жовтня 2021 року, 24 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

День чудес - так можна охарактеризувати 24 місячну добу. Незвичайні можливості відкриються для тих, хто готовий впустити їх у своє життя. Період нових починань і кардинальних змін. Не варто упускати свій шанс змін, які позитивно позначаться на кожній стороні життя.

31 жовтня 2021 року, 25 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Відкиньте суєту і поспіх і займіться важливими справами. Великі звершення чекають вас. Уважно спостерігайте за тим, що відбувається навколо, сьогодні кожна дрібниця може мати вирішальне значення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...